Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Начало > Пътуване > Летища

Пътуванията до и от летища са по-добри с Uber

Заявете пътуване до над 700 летища по света. На повечето места се предлага и възможност за предварително насрочване на взимане или оставяне на летището.

search
Въведете местоположение
Navigate right up
search
Въведете крайна точка

Резервирайте пътуването си до летището предварително

Спестете си стреса, когато трябва да пътувате до или от летището, като насрочите пътуване до 90 дни предварително.

Планирайте превоза си до летището

Приоритетното комбиниране чрез Uber Reserve ви помага да си осигурите пътуването, когато ви е необходимо.*

Превозът ви очаква, когато кацнете**

Благодарение на нашата технология за проследяване на полети шофьорът ще бъде уведомен, ако полетът ви закъснява (или е подранил), за да може да коригира времето на взимане.

Резервирайте предварително с гъвкаво анулиране

Фиксирайте цената си, когато резервирате пътуване. Ако плановете ви се променят, анулирайте безплатно до един час преди насрочения час на взимане.

Най-често задавани въпроси относно пътуванията от или до летище

  • Цената на пътуването ви зависи от няколко фактора, включително типа на заявеното пътуване, пътните такси, разстоянието/продължителността на пътуването и текущото търсене.

    За да получите очаквана цена, преди да направите заявка, можете да отворите тук и да попълните подробностите си за взимане и оставяне. Когато заявите пътуване, действителната цена ще бъде актуализирана в приложението въз основа на фактори в реално време.

  • Наличните опции за пътуване зависят от местоположението ви и разпоредбите на летището. Можете да намерите най-точната информация, като отворите uber.com/go и въведете местата за взимане и оставяне.

  • Мястото за багаж зависи от модела на превозното средство, броя пътници и заявената от вас опция за пътуване. Например при пътуване с UberX обикновено има място за 2 куфара, докато при пътуване с UberXL обикновено има място за 3 куфара. След като ви комбинираме с шофьор, можете да се свържете с него чрез приложението, за да потвърдите.

  • Насрочените оставяния са налични за повечето летища. Предварително резервираните взимания обаче са предмет на летищните разпоредби. Можете да намерите повече информация, като изберете летището си от списъка по-долу.

  • За заявки при поискване препоръчваме да заявите пътуване само след като сте слезли от самолета, преминали сте през митницата (ако е необходимо) и сте взели багажа си (ако има такъв). Можете да избегнете таксите за изчакване, като изберете правилния изход за пристигащи и следвате инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора.

  • Различните варианти за пътуване имат различни гратисни периоди. За заявени пътувания при поискване с UberX, Uber Comfort и UberXL трябва да се срещнете с шофьора в рамките на 2 минути след пристигането му, за да избегнете такса за изчакване. За пътуване с Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier и Uber Premier SUV разполагате с 5 минути. Пътниците с увреждания могат да поискат освобождаване от такса за изчакване.

    Когато заявявате пътуване с Uber Reserve, шофьорът ще бъде информиран за всички промени в графика на полета ви. За пътувания с UberX, Uber Comfort и UberXL трябва да се срещнете с шофьора до 45 минути след пристигането на полета ви, преди да ви бъдат начислени такси за закъснение. За пътувания с Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier и Uber Premier SUV трябва да се срещнете с шофьора в рамките на 60 минути. Научете повече за Uber Reserve.

Открийте своето летище

Азия

Индия

Европа

Северна Америка

Канада

Съединени американски щати

Южна и Централна Америка

Бразилия

Мексико

*Времето на пристигане е приблизително. Действителният час на пристигане може да зависи от фактори, например трафик, извън контрола на Uber.

**Uber не гарантира, че заявката ви за пътуване ще бъде приета от шофьор партньор. Пътуването ви е потвърдено едва след като получите информация за шофьора. Ако заявката ви за пътуване е приета, Uber не гарантира, че шофьорът ще пристигне преди кацането ви.

***Пътуванията на тези летища се предлагат чрез приложението Grab, което не е част от Uber. Uber не носи отговорност за продуктите и услугите на трети страни.