Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Geneva International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Geneva International Airport. Можете да заявите пътуване до 30 дни преди полет – по всяко време, всеки ден от годината.

Крайна точка
Изберете дата и час

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/28.

4:52 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на бутон получавате превоз до и от летището в над 600 големи града.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви отговарят за подробностите по придвижването в непознат за вас град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безкасово плащане, дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Uber Pet

  1-4

  Ride with your pet

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Black

  1-4

  High end cars

 • Comfort Electric

  1-4

  Electric cars with extra legroom

 • Комфорт

  1-4

  По-нови коли с повече място за краката

 • Такси

  1-4

  Повикайте кола без да махате с ръка

 • Ван

  1-6

  High end cars for 6

 • Зелено

  1-4

  Електрически и хибридни превозни средства

1/8

Взимане от Летище Geneva International Airport (GVA)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище GVA според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Geneva Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Geneva International Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от GVA, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Geneva Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Geneva Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

 • Шофирате с Uber?

  Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

 • Отивате на друго летище?

  Оставяне и взимане от над 600 летища в целия свят.

1/2

Открийте какво да правите в терминалите на летище Geneva Airport

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище Geneva Airport. Geneva Airport посреща над 17 милиона пътници годишно и е едно от най-натоварените летища в Швейцария.

То се обслужва от основните европейски превозвачи и е най-лесният начин да стигнете до Женева и околностите, както и до множество френски и швейцарски ски курорти и хижи, ако идвате от друга държава. До летище Geneva International Airport, само на около 4 километра северозападно от центъра на Женева, лесно стигате с обществен транспорт, совалка от летището, кола или с Uber. Пътуването с автобус отнема около 20 минути в зависимост от натоварването по пътищата, а краткото пътуване с влак от летището до центъра на града трае само 6 минути.

Терминали на летище GVA

На летище Geneva Airport има 2 основни пътнически терминала: Терминал 1 и Терминал 2. Терминал 1 се използва много по-често, тъй като Терминал 2 (първият терминал на летището) работи само през зимния сезон. Затова и в него има значително по-малко удобства отколкото в Терминал 1, но там е ЖП гарата на летището. Терминал 1 е разделен на 5 части: A, B, C, D и F.

Ресторанти на летище GVA

На летище Geneva Airport ще намерите множество ресторанти, от бистра и възможности за изискани ястия, от барове до чайни. Каквото и да предпочитате – международна или местна кухня, на Geneva Airport има по нещо за всеки вкус.

Придвижване на летище GVA

С изключение на отделения от основното летище Терминал 2, основната част от летището е достъпна пеша. Когато е нужно, връзките между двата терминала се извършват с автобус.

Какво да правите на летище GVA

Разнообразните възможности за пазаруване на летище Geneva Airport включват стандартния избор от безмитни магазини и множество местни и международни марки. За клиентите са налични и 2 VIP услуги за достъп до салоните и помощ при преминаване през проверките за сигурност. На летището се предлагат уелнес услуги, включително стая за медитация и душове. На разположение на пътниците са и 2 детски зони за игра, специализирани бизнес зони и конферентни зали.

Обмяна на валута на летище GVA

На летището има няколко бюра за обмяна на валута, с обекти в зоните за пристигащи и заминаващи. На летището има банкомати, много от които позволяват изтегляне на различни валути.

Хотели близо до летище GVA

В непосредствена близост до летище Geneva International Airport има около 10 хотела. Идеален вариант за кратък престой или при пристигане късно вечер. На известно разстояние, в центъра на Женева, ще откриете възможности за настаняване за всеки бюджет. Предлагат се и варианти за транспорт до множество ски курорти и хижи в региона, във Франция и Швейцария.

Интересни места близо до летище GVA

 • Jet d’Eau (водната струя)
 • Женевското езеро
 • Планината Салев
 • Стария град
 • Катедралата Сен Пиер

Повече информация за летище GVA ще намерите тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоцията е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага към сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.