Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Charles de Gaulle Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Charles de Gaulle Airport. Можете да заявите пътуване до 90 дни преди полет – по всяко време, всеки ден от годината.

Крайна точка
Изберете дата и час

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/12/07.

7:31 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на бутон можете да заявите превоз до и от над 700 големи летища в цял свят.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви отговарят за подробностите по придвижването в непознат за вас град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безкасово плащане, дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

Взимане от Летище Charles de Gaulle Airport (CDG)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище CDG според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Charles de Gaulle Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Charles de Gaulle Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от CDG, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Charles de Gaulle Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Charles de Gaulle Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

 • Шофирате с Uber?

  Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

 • Отивате на друго летище?

  Оставяне и взимане от над 700 летища в целия свят.

1/2

Какво да правите в терминалите на летище Charles de Gaulle

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище CDG. Летище Charles de Gaulle Airport, известно и като летище Roissy Airport, е най-голямото международно летище във Франция. Отивате в Disneyland? Или в самия Париж? Това е удобен вариант за международни и вътрешни пътувания. Само на около 25 километра северно от Париж, летище Charles de Gaulle Airport е чудесен вариант за посетителите в историческата френска столица, както и за пътуващите в по-широкия метрополен район на Париж.

Терминали на летище Charles de Gaulle Airport

На летище Charles de Gaulle Airport има 3 пътнически терминала: T1, T2 иT3.

Терминал 1 на летище CDG

Полети от Терминал 1 се извършват от следните авиолинии (както и други):

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Терминал 2 на летище CDG

Терминал 2 обхваща 7 подтерминала, от 2A до 2G, като там се намира и ЖП гарата Aéroport Charles de Gaulle 2 на TGV-RER. От Терминал 2 се извършват полети на следните авиолинии :

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Терминал 3 на летище CDG

Тази авиолиния, както и много други, извършва полети от Терминал 3:

 • Jordan Aviation

Какво да хапнете на летище Charles de Gaulle Airport

В ресторантите на летище CDG ще откриете любими френски ястия и стандартни предложения от целия свят: от гурме специалитети за бързо похапване до кафе. Каквото и кулинарно изживяване да търсите, ще го намерите в ресторантите на Charles de Gaulle Airport.

Придвижване на летище Charles de Gaulle Airport

CDGVAL ще ви отведе до различните терминали и 2 от зоните за паркиране на летище Charles de Gaulle, както и до автобусна спирка и совалката на летището. За директно пътуване до Париж се използват линиите на RER B от Терминали 2 и 3.

Какво да правите на летище Charles de Gaulle Airport

Каквото и да търсите: вино и спиртни напитки, козметика, или сувенири от пътуването до Париж, в магазините на летище CDG със сигурност ще го намерите. За бижута и часовници отидете в Chanel или Swarovski, или изберете нещо от новите предложения в Prada, Dior, Gucci и много други от водещите световни вериги за мода. На летище Charles de Gaulle Airport ще откриете и интерактивни зони за игра за деца, наричани зони Gulli, стаи за молитва и салони, където да се отпуснете.

Хотели на летище Charles de Gaulle Airport

На Терминал 2 има 2 хотела. Идеалният вариант, ако пристигате късно вечерта или много рано сутринта. На малко по-голямо разстояние, в район Roissy, където се намира и летището, ще откриете широка гама от икономични и луксозни хотели. В самия Париж ще откриете варианти за престой, подходящи за всеки пътешественик, независимо от бюджета.

Интересни места близо до летище Paris – Charles de Gaulle Airport

Ако имате престой на летище Charles de Gaulle Airport и достатъчно време да стигнете до центъра на Париж (ще ви трябват поне 6 часа), там има предостатъчно исторически обекти, които да разгледате. Совалки между летище CDG и центъра на Париж осигуряват редовен транспорт.

 • Триумфалната арка
 • Шанз-Елизе
 • Айфеловата кула
 • Музей „Лувър“
 • Парижката „Света Богородица“
 • Версайски дворец

Повече информация за летище Paris – Charles de Gaulle Airport ще намерите тук.

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града.