Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Cape Town International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Cape Town International Airport. Можете да заявите пътуване до 90 дни преди полет – по всяко време, всеки ден от годината.

Крайна точка
Изберете дата и час

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/10/04.

11:26 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на бутон можете да заявите превоз до и от над 700 големи летища в цял свят.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви отговарят за подробностите по придвижването в непознат за вас град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безкасово плащане, дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Комфорт

  1-3

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberX

  1-3

  Достъпни ежедневни пътувания

 • UberXL

  1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

1/3

Взимане от Летище Cape Town International Airport (CPT)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище CPT според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Cape Town International Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Cape Town International Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от CPT, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Cape Town Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Cape Town Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

 • Шофирате с Uber?

  Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

 • Отивате на друго летище?

  Оставяне и взимане от над 700 летища в целия свят.

1/2

Терминали на летище Cape Town Airport

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище CPT. Летище Cape Town International Airport е третото по големина в Африка и ежегодно обслужва около 10 милиона пътници. Летище CPT се намира на около 20 километра от центъра на Кейптаун, което го прави добър вариант за пътуващите до и от метрополния район на Кейптаун. Като единственото летище за пътнически услуги в региона, CPT е най-добрият избор за всички посетители на Кейптаун. Освен това различните автобуси, совалки, таксита и пътувания с Uber осигуряват лесен превоз до и от летището.

Терминали на летище Cape Town Airport

Летище Cape Town Airport има един основен терминал за вътрешни и международни полети, с една и съща зона за чекиране. Терминалът за международни полети се намира в северната част, а този за вътрешни – в южната. Терминалът на летище Cape Town International Airport е на 3 нива: приземно (Пристигащи), второ (Заминаващи) и трето, където се намират заведенията за хранене на летището. От летище CPT летят множество авиолинии, включително:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Ресторанти на летище Cape Town International Airport

На летище Cape Town Airport има множество различни ресторанти. Сред баровете и заведения за бързо хранене, ресторантите и кафенетата със сигурност ще откриете подходящото за вашия вкус.

Придвижване на летище CPT

Терминалът на летище Cape Town Airport има само една основна сграда, така че придвижването е лесно.

Какво да правите на летище Cape Town Airport

Каквото и да търсите, световни марки, или местни продукти, в магазините на летище Cape Town International Airport ще преоткриете пазаруването по южноафрикански. От книги и куфари до пенливи южноафрикански вина, на летище CPT ще откриете по нещо за всеки вкус. Безмитните магазини на летището са идеалното решение, ако търсите сувенири за близките си.

Салони на летище Cape Town Airport

На летище Cape Town International Airport има голям избор от салони, в които да поработите или да си починете на спокойствие преди полета. Салоните Bidvest Premier в терминалите за международни и вътрешни полети предлагат удобни възможности за сядане, Wi-Fi и първокласни ястия, а SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge и SLOW Lounge са идеална възможност да избягате от оживлението на летището.

Хотели близо до летище Cape Town Airport

В района на летище Cape Town International Airport има 2 хотела. Идеалното решение, ако пристигате на летището рано сутрин. Малко по-далеч, в района на Кейптаун и околностите, можете да избирате между множество различни хотели, без значение дали търсите икономични варианти, автентични селски къщи, или луксозни хотели.

Интересни места близо до летище CPT

Ако имате престой на летище Cape Town Airport, има много за разглеждане. Отидете до някои от най-впечатляващите забележителности в района, включително:

 • Колонията пингвини в Болдър
 • Остров Робен
 • Тейбъл Маунтин
 • Нос Добра надежда

Повече информация за летище Cape Town Airport ще намерите тук.

Facebook
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града.