Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Amsterdam Airport Schiphol

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Amsterdam Airport Schiphol. Можете да заявите пътуване до 30 дни преди полет – по всяко време, всеки ден от годината.

Крайна точка
Изберете дата и час

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/20.

9:02 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на бутон получавате превоз до и от летището в над 600 големи града.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви отговарят за подробностите по придвижването в непознат за вас град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безкасово плащане, дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Uber Pet

  1-4

  Ride with your pet

 • Uber for Morocco

  1-4

  The Uber for Morocco fare is €1 higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. €1 from each trip on Uber for Morocco is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the Red Cross in support of the humanitarian response to the earthquake in Morocco. Red Cross does not endorse any company, brand, product or service.

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  1-4

  По-нови коли с повече място за краката

 • Зелено

  1-4

  Affordable rides in electric vehicles

 • UberX Saver

  1-4

  Нов вариант за пътуване с по -ниски цени.

 • UberX Debit

  1-4

  Pay with a debit card in the car

1/7

Взимане от Летище Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище AMS според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Amsterdam Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Amsterdam Airport Schiphol също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от AMS, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Amsterdam Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Schiphol Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

 • Шофирате с Uber?

  Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

 • Отивате на друго летище?

  Оставяне и взимане от над 600 летища в целия свят.

1/2

Терминали на летище Schiphol: какво да правите

Uber е идеалният вариант за пътуване до и от летище Amsterdam Schiphol Airport (AMS). Летището се намира на около 20 минути от центъра на Амстердам. Това осигурява лесен достъп за пътуващите до Амстердам или до летището, като отличните транспортни връзки на летище АМС, включително влакове, автобуси и таксита, улесняват транспорта и на пътниците от останалата част на Нидерландия. Предлага се и Uber, с което лесно стигате навсякъде.

Терминали на летище Schiphol

На летище Schiphol има един основен пътнически терминал, разделен на 3 нива. На приземния етаж на терминала на летище Schiphol ще откриете зоната за пристигащи, както и ресторанти, кафенета, супермаркет и различни други услуги, включително шкафчета за багаж и фризьорски салон. На втория етаж се намират зоните за чекиране и Заминаващи, а на третия са VIP салоните. Авиолиниите с полети от АMS включват:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Ресторанти на летище Schiphol Airport

На летище Amsterdam Schiphol има множество заведения за хранене и напитки, с варианти за бързо хапване, кафенета, ресторанти и барове. Ресторантите на летище Amsterdam Airport предлагат ястия от всеки континент, от пресни средиземноморски ястия до местни нидерландски класики, така че със сигурност ще откриете нещо по вкуса си.

Придвижване на летище AMS

Тъй като има само един пътнически терминал, на летище Schiphol Airport лесно се придвижвате пеша.

Какво да правите на летище AMS

Каквото и да поискате да си купите, от играчки и джунджурии до сирене и шоколадови бонбони, пазаруването на летище Schiphol Airport всеки път ви осигурява уникално преживяване. Защо преди полета не се поглезите с вълнуващ луксозен подарък? Ако се интересувате от козметика, в магазините на летище Amsterdam Airport ще откриете всички любими марки гримове. Множеството безмитни магазини на летище AMS пък ви позволяват да купите уникален безмитен подарък за близки и приятели.

Обмяна на валута на летище Schiphol

Гишето за обмяна на валута ABN AMRO Exchange Schiphol предлага обмяна на 60 валути – идеално за всеки, който иска да си приготви малка сума на ръка, преди да се впусне в разглеждането на Амстердам. Обмяната на над 200 евро е безплатна. При обмяна на по-малки суми ще платите малка такса, затова ако планирате да стоите по-дълго, е добре да обмените повече.

Хотели на летище Amsterdam Airport

На кратко пътуване с Uber от летище AMS ще намерите множество хотели, но и на самото летище има такива, до които да стигнете пеша. По което и време на деня пристигнете – рано сутрин или късно вечер, със сигурност ще можете да си починете. Освен това, в много от хотелите има бизнес центрове, идеални за пътуващите по работа.

Интересни места близо до летище Schiphol

Ако имате престой на летище Schiphol Airport, никак няма да скучаете, особено ако сте склонни да направите кратка екскурзия до центъра на Амстердам:

 • Къщата на Ане Франк
 • Площад Dam
 • Национален музей
 • Кралски дворец

Повече информация за летище AMS ще намерите тук.

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоцията е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага към сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.