Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Home > Ride > Airports > IST

Насрочете превоз до Istanbul Airport

(Летище Istanbul International Airport)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Откъде?
Navigate right up
search
Накъде?

Getting to IST Airport

Летите от Летище Istanbul International Airport? Uber премахва стреса от уреждането на оставяне. Независимо дали пътувате с вътрешен, или международен полет, Uber ви предлага възможности – от частни пътувания до първокласни автомобили или по-изгодни варианти. В няколко бързи стъпки можете да заявите пътуване още сега или да резервирате пътуване за по-късно.

IST airline terminals

Имайте предвид, че някои авиокомпании летят от няколко терминала. Проверете официалния уебсайт на летище IST за промени в услугата.

Your car options to IST

Top questions about IST Airport

  • За международни полети препоръчваме да пристигнете на летището 3 часа по-рано. Не забравяйте да проверите очакваното време на пътуване, когато резервирате взимането, за да стигнете навреме до летището.

  • Шофьорът ви с Uber ще ви закара до входа за заминаващи на посочения от вас терминал.

  • Цената на пътуване с Uber от летище IST зависи от фактори като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителност на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

    Можете да видите очакваната цена, преди да заявите пътуването, като отворите тук и въведете мястото за взимане и крайната точка. След това, когато заявите пътуване, ще виждате в приложението действителната цена, базирана на различни фактори в реално време.

  • Да. Отворете нашата страница с информация за взимане от летище IST за повече подробности.

  • Да. Вижте нашата страница за таксита за повече информация относно това как можете да заявите такси с Uber.

  • Шофьорът ви има упътвания как да ви закара до крайната точка (включително кой е най-бързият маршрут дотам), но винаги можете да поискате определен маршрут. Възможно е да има пътни такси.

See other airports near Istanbul

Не летите от IST? Вижте информация за други летища в района.

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града.