Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Hjem > Tur > Flyplasser

Flyplassturer er bedre med Uber

Be om turer til over 700 flyplasser over hele verden. På de fleste steder har du også muligheten til å planlegge henting eller ankomst ved en flyplass i forveien.

search
Angi stedet
Navigate right up
search
Skriv inn destinasjon

Reserver flyplassturen på forhånd

Unngå stresset med å komme deg til og fra flyplassen. Planlegg turen opptil 90 dager i forveien.

Planlegg turen til flyplassen

Prioritert matching gjennom Uber Reserve hjelper deg med å få turen du trenger, når du trenger den.*

Ha en sjåfør som venter på deg når du lander**

Vi sporer flyreisen og gir sjåføren beskjed i tilfelle du blir forsinket (eller kommer tidligere). Sjåføren justerer hentetidspunktet etter den nye ankomsttiden.

Bestill i forkant med fleksibel kansellering

Reserverer turen og frys prisen. Hvis planene endres, kan du kansellere kostnadsfritt frem til én time før det planlagte hentetidspunktet.

De vanligste spørsmålene om flyplassturer

  • Prisen for turen avhenger av flere faktorer, for eksempel turalternativet du velger, eventuelle bompenger, strekning, varighet og etterspørsel i øyeblikket.

    For å få et prisanslag før du ber om turen, kan du gå hit og angi hentested og destinasjon. Når du ber om en tur, oppdateres den faktiske prisen i appen basert på de aktuelle forholdene.

  • Tilgjengelige turalternativer avhenger av hvor du er og reglene som gjelder for flyplassen. Du finner den mest nøyaktige informasjonen ved å gå til uber.com/go og angi hente- og ankomststed.

  • Bagasjekapasiteten avhenger av bilmodell, antall passasjerer og turalternativet du velger. For eksempel har et UberX-kjøretøy vanligvis plass til to kofferter, mens et UberXL-kjøretøy vanligvis har plass til tre kofferter. Når du blir matchet med en sjåfør, kan du kontakte vedkommende gjennom appen for å bekrefte kapasiteten.

  • Du kan planlegge turer med levering på de fleste flyplasser. Forhåndsreservert henting kan imidlertid variere avhengig av gjeldende regler på hver flyplass. Du finner mer informasjon ved å velge flyplass i listen nedenfor.

  • For turer på forespørsel anbefaler vi at du venter med å be om turen til etter at du har gått av flyet, passert tollen (om nødvendig) og hentet bagasjen din (om nødvendig). Unngå ventetidsgebyrer ved å velge riktig ankomsthall og følge instruksjonene i appen for å møte sjåføren.

  • De forskjellige turalternativene har forskjellige ventetidsgrenser. For turer med UberX, Uber Comfort og UberXL må du møte innen 2 minutter etter at sjåføren ankommer, for å unngå ventetidsgebyrer. For Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier og Uber Premier SUV har du 5 minutter på deg. Passasjerer med nedsatt funksjonsevne kan be om fritak fra ventetidsgebyr.

    Når du bestiller med Uber Reserve, får sjåføren oppdateringer om eventuelle endringer i ankomsttiden til flyvningen din. For turer med UberX, Uber Comfort og UberXL må du møte sjåføren innen 45 minutter etter at flyet ankommer. Etter det påløper forsinkelsesgebyrer. For turer med Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier og Uber Premier SUV må du møte sjåføren innen 60 minutter. Finn ut mer om Uber Reserve.

Finn en flyplass

Asia

India

Europa

Nord-Amerika

Canada

USA

Sør- og Mellom-Amerika

Brasil

Mexico

*Ankomsttidspunktet er bare et anslag. Faktisk ankomsttid kan påvirkes av faktorer utenfor Ubers kontroll, for eksempel trafikk.

**Uber kan ikke garantere at en sjåfør godtar turforespørselen din. Når du får opplysninger om sjåføren, betyr det at turen er bekreftet. Selv om en sjåfør har godtatt turforespørselen din, kan ikke Uber garantere at vedkommende ankommer flyplassen innen flyet ditt lander.

***Turer på disse flyplassene er tilgjengelige gjennom Grab-appen, som ikke er en del av Uber. Uber er ikke ansvarlig for produktene og tjenestene til tredjeparter.