Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Reserver en tur med Uber på forhånd på Orly lufthavn i Paris

Sett planene i verk i dag, reserver en tur med Uber til Orly lufthavn i Paris. Be om en tur opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.

Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/17.

8:34 AM
open

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

Be om turer over hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra over 600 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Bruk favorittfunksjoner som sanntidspriser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Ulike reisemåter i området

 • UberX-prioritet

  1-4

  Raskere henting

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Berline

  1-4

  High-end biler med topprangerte sjåfører

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • Van

  1-6

  Høykvalitetsbiler for 6 personer med topprangerte sjåfører

 • Grønn

  1-4

  Elektriske og hybride kjøretøy

1/6

Henting på Orly lufthavn i Paris (ORY)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra ORY lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Orly lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Orly lufthavn i Paris.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på ORY, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved ORY lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • Ubers hentesteder på flyplasser kan endre seg, så for å finne hentestedet ditt må du alltid sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Orly lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

 • Kjører du med Uber?

  Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene bedre – fra hvor passasjerene skal hentes, til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

 • Skal du til en annen flyplass?

  Bli sluppet av eller hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

1/2

Orly lufthavns terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som skal reise fra Paris–Orly lufthavn (ORY). Orly lufthavn ligger kun 19 km sør for Paris, og er den nest travleste flyplassen for internasjonale reiser i Frankrike. Charles de Gaulle, som også ligger i Paris, er landets hovedflyknutepunkt. Orly er imidlertid den travleste flyplassen i Paris for innenlandsreiser, og betjener mer enn 32 millioner passasjerer hvert år. Uber er en komfortabel og stressfri løsning for reisende som drar både til og fra Orly lufthavn, og reiser til Paris tar omtrent en halv time.

Terminaler på ORY

Orly lufthavn har to terminaler: vest (ouest) og sør (sud). Terminal sør består av seks etasjer og er rettet mer mot kortdistanseflyvninger, mens terminal vest består av tre etasjer og er rettet mot langdistanseflyvninger. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

ORY terminal vest

 • Air France
 • British Airways

ORY terminal sør

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restauranter på Paris–Orly

Paris–Orly lufthavn har et stort utvalg av kafeer, franske spisesteder og andre serveringstilbud, både på terminal sør og vest. Flesteparten av restaurantene ligger før sikkerhetskontrollen, så valgene er mange hvis du har tid før en flyreise. Du finner flere alternativer i taxfree-området på begge terminalene.

Slik kommer du deg rundt på ORY

Du kan dra fra en terminal til en annen med den gratis, automatiske Orlyval-skyttelbussen, som også har forbindelse til Antony RER-stasjon og direkte forbindelse til Paris Métro. Reisetiden mellom terminalene med Orlyval er mindre enn ett minutt, og Métro-togene har avgang hvert 6. minutt. Det finnes også en skyttelbuss som kjører mellom parkeringsplassene og begge terminalene, med avgang hvert 9. minutt.

Ting du kan gjøre på ORY

Paris–Orly lufthavn har mange luksusbutikker – det er jo tross alt Paris – med mange luksusmerker tilgjengelig i taxfree-områdene på begge terminalene. Barna vil elske lekeområdene, eller Gulli-områdene, som ligger i de internasjonale ombordstigningsloungene i terminal sør og Hall 1 i terminal vest – perfekt for å slite ut barna før en lang flyreise. Terminal vest har også mange flyselskapspesifikke lounger der du kan hvile deg før en flyvning, samt et spillrom med biljard, flipperspill og annen underholdning.

Hoteller nær ORY

Det finnes tre hoteller på Orly lufthavn, men du finner mange flere hvis du drar til de nærliggende forstedene Rungis og Athis-Mons. Mange av hotellene har forretningsfasiliteter. Togforbindelse med Orlyval gir deg også tilgang til overnatting midt i Paris hvis du har tid til å reise inn dit.

Attraksjoner nær Orly lufthavn

Som forventet av en flyplass i Paris finnes det mange attraksjoner i nærheten, deriblant:

 • Katakombene i Paris
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • François-Mitterrand-biblioteket
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Du finner mer informasjon om Paris–Orly lufthavn her.

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og de kan endres og oppdateres. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Tilbudskampanjen gjelder bare nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.