Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Reserver en tur med Uber på forhånd på Istanbul internasjonale lufthavn

Sett planene i verk i dag, reserver en tur med Uber til Istanbul internasjonale lufthavn. Be om en tur opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.

Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/17.

8:35 AM
open

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

Be om turer over hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra over 600 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Bruk favorittfunksjoner som sanntidspriser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Ulike reisemåter i området

 • Large Taxi

  1-8

  Pris i henhold til taksameter i taxi, betal i kontanter eller kredittkort

 • Courier

  1-4

  Send and receive packages

 • Gul taxi

  1-4

  Pris i henhold til taksameter i taxi, betal i kontanter eller kredittkort

 • CloneTaxiYellow

  1-4

  Pris i henhold til taksameter i taxi, betal i kontanter eller kredittkort

 • Turquoise Taxi

  1-4

  Pris i henhold til taksameter i taxi, betal i kontanter eller kredittkort

1/5

Henting på Istanbul internasjonale lufthavn (IST)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra IST lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Istanbul lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Istanbul internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på IST, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig på Istanbul lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om turen ikke er lang, kan Ubers priser til og fra Istanbul lufthavn variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Bruk Ubers prisberegner for å få omtrentlige turpriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

 • Kjører du med Uber?

  Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene bedre – fra hvor passasjerene skal hentes, til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

 • Skal du til en annen flyplass?

  Bli sluppet av eller hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

1/2

Informasjon for besøkende ved Istanbul internasjonale lufthavn

Uber er perfekt for reisende som ankommer eller reiser fra Istanbul lufthavn. IST er den største flyplassen i Tyrkia når det kommer til totalt antall passasjerer, og den har det nest høyeste antallet direkteruter i verden. Det tar rundt 40 minutter å kjøre fra Istanbul sentrum til IST lufthavn, noe som gjør denne flyplassen til et utmerket valg for alle som flyr til eller fra Istanbul. For reisende som ikke har bil, er det enkelt å komme seg til Istanbul internasjonale lufthavn med undergrunnsbane, buss, turistbuss eller Uber.

Terminaler på Istanbul lufthavn

Atatürk lufthavn har to passasjerterminaler: innlandsterminalen og utlandsterminalen. Innlandsterminalen betjener selvsagt flyvninger innenfor Tyrkia, mens utlandsterminalen betjener internasjonale og interkontinentale flyvninger. Terminalene er sammenkoblet, noe som gjør flyforbindelser innenlands ganske enkelt sammenlignet med andre flyplasser på samme størrelse. Wifi er tilgjengelig i begge terminalene, og du finner i tillegg ladestasjoner for mobil rundt om på hele flyplassen.

Innlandsterminal

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Utlandsterminal

 • Air France
 • Emirates
 • Andre internasjonale og interkontinentale flyvninger
 • HSBC Premier Lounge

Spisesteder på Istanbul lufthavn

På IST lufthavn finner du mange ulike restauranter – alt fra fersk, tradisjonell tyrkisk kost til hurtigmat-alternativer. Enten du foretrekker buffémat eller du bare trenger et raskt måltid, finnes det noe for enhver smak.

Slik kommer du deg rundt på Istanbul lufthavn

Innlands- og utlandsterminalene ligger veldig nær hverandre, så du kommer deg raskt mellom dem til fots, godt hjulpet av rullefortau selvfølgelig – perfekt for når du har det travelt.

Ting du kan gjøre på Istanbul lufthavn

Istanbul lufthavn er et shoppingmekka. Her finner du alt fra en stor taxfree-butikk til Old Bazaar, med autentiske tyrkiske varer som krydder, glassvarer og smykker. Taxfree-butikkene på Istanbul lufthavn er det perfekte stedet for å finne en suvenir til familie og venner, med et enormt utvalg av alkohol, sminke, parfymer og konfektprodukter tilgjengelig. Andre aktiviteter omfatter et spa- og massasjeanlegg – perfekt for å slappe av før avgang. Enkelte av de førsteklasses loungene har også dusj.

Hoteller i nærheten av Istanbul lufthavn

Istanbul internasjonale lufthavn har ett hotell, og du finner flere andre hoteller i nærheten – perfekt for reisende som ankommer flyplassen grytidlig om morgenen. På disse hotellene finner du det vanlige utvalget av forretningsfasiliteter, møterom, restauranter og treningsrom, men det er best at du dobbeltsjekker på hotellets nettsted om hotellet har alt du trenger.

Attraksjoner i nærheten av Istanbul lufthavn

Du finner mange historiske attraksjoner i nærheten av IST, ikke uventet for en flyplass i Istanbul. Blant attraksjonene er:

 • Den blå moské
 • Galatatårnet
 • Grand Bazaar
 • Hagia Sofia
 • Topkapipalasset

Du finner mer informasjon om Istanbul internasjonale lufthavn her.

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og de kan endres og oppdateres. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Tilbudskampanjen gjelder bare nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.