Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Reserver en tur med Uber på forhånd på London City lufthavn

Fullfør planleggingen idag – reserver en tur med Uber til London City lufthavn. Be om en tur opptil 90 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.

Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/12/10.

7:19 PM
open

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

Be om turer over hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 700 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Bruk favorittfunksjoner som sanntidspriser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Ulike reisemåter i området

Henting på London City lufthavn (LCY)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra LCY lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på London City lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på London City lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på LCY, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved LCY lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra London City lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

 • Kjører du med Uber?

  Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene bedre – fra hvor passasjerene skal hentes, til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

 • Skal du til en annen flyplass?

  Bli kjørt til eller hentet på mer enn 700 flyplasser over hele verden.

1/2

London City lufthavns terminaler: informasjon for besøkende

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra London City lufthavn (LCY). LCY lufthavn fokuserer på forretningsreiser til Europa og New York, og avvikler omtrent fem millioner passasjerer hvert år.

LCY terminal

London City lufthavn er en relativt liten flyplass sammenlignet med de mer kjente flyplassene i London, som Heathrow, Gatwick og Stansted. Flyplassen har bare én passasjerterminal, som er fordelt over to etasjer. Første etasje har innsjekkingsskrankene og flere andre tjenester, mens øverste etasje har butikker, venteområder, lounger og flesteparten av restaurantene. Følgende flyselskaper flyr fra LCY lufthavn:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways betjent av SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranter på LCY

London City lufthavn har en rekke restauranter, kafeer og barer, som kan besøkes både før og etter sikkerhetskontrollen. Så enten du ser etter ferske matretter eller hurtigmat på farten, er det enkelt å finne noe å spise før flyturen.

Komme seg til LCY

LCY lufthavn ligger 10 km øst for London sentrum og kun fem kilometer fra Canary Wharf, noe som gjør den til byens mest tilgjengelige flyplass. Det finnes mange transportalternativer for personer som reiser til og fra LCY lufthavn, og London sentrum ligger kun 30 minutter unna. Docklands Light Railway (DLR) er hovedalternativet for offentlig transport, men mange busser kjører også til flyplassen. Parkering er tilgjengelig for de som reiser med bil til London LCY. Uber er også et flott alternativ. Hvis du planlegger å parkere bilen din ved flyplassen, anbefales det at du bestiller plass på forhånd.

Butikker på LCY

LCY har en rekke shoppingalternativer – fra ting du trenger under reisen til luksuriøse suvenirer. Du finner i tillegg taxfree-butikker på London City lufthavn. Butikkene ligger i avgangsområdet etter at du har passert sikkerhetskontrollen, og er ypperlige for litt fråtsing før en lang flyreise, enten du ser etter luksusklokker eller sminke av høy kvalitet.

Valutaveksling på LCY

LCY tilbyr valutaveksling, og du kan forhåndsbestille valuta eller forhåndsbetalte valutakort så sent som fire timer før henting.

Hoteller på LCY

Du finner mer enn 10 hoteller i kort avstand fra LCY lufthavn. Dette gir deg et utmerket utvalg av overnattingsmuligheter i nærheten av flyplassen. Siden London sentrum ikke ligger langt unna, kan du velge mellom mange hoteller til ethvert budsjett – ideelt for gjester på forretningsreise. Mange av hotellene har i tillegg møterom og forretningssentre for jobbreisende på farten.

Attraksjoner nær LCY

LCY lufthavn ligger nær Canary Wharf, Londons viktigste forretningsområde, og du kan lett ta deg frem til andre steder i London – perfekt hvis du har nok tid til sightseeing før flyreisen. Greenwich ligger bare noen få kilometer unna, med noen av områdets beste severdigheter:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Royal Observatory

Du finner mer informasjon om LCY lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og de kan endres og oppdateres. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller Ubers virksomhet, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by.