Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Reserver en tur med Uber på forhånd på Genève internasjonale lufthavn

Fullfør planleggingen idag – reserver en tur med Uber til Genève internasjonale lufthavn. Be om en tur opptil 90 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.

Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/10/01.

12:04 PM
open

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

Be om turer over hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 700 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Bruk favorittfunksjoner som sanntidspriser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Ulike reisemåter i området

 • Uber Pet

  1-4

  Ride with your pet

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Black

  1-4

  High end cars

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • Comfort-elektrisk

  1-4

  Electric cars with extra legroom

 • Taxi

  1-4

  Lokal taxi med et tastetrykk

 • Van

  1-6

  High end cars for 6

 • Grønn

  1-4

  Elektriske og hybride kjøretøy

1/8

Henting på Genève internasjonale lufthavn (GVA)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra GVA lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Genève internasjonale lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Genève internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på GVA, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Genève lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Genève internasjonale lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

 • Kjører du med Uber?

  Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene bedre – fra hvor passasjerene skal hentes, til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

 • Skal du til en annen flyplass?

  Bli kjørt til eller hentet på mer enn 700 flyplasser over hele verden.

1/2

Se hva du kan gjøre i terminalene på Genève internasjonale lufthavn

Uber er perfekt for reisende som ankommer eller reiser fra Genève lufthavn. Genève lufthavn er en av de travleste flyplassene i Sveits, med mer enn 17 millioner passasjerer hvert år.

Her finner du de fleste store europeiske flyselskapene, og flyplassen er den enkleste måten å komme seg til Genève, det omkringliggende storbyområdet og de mange franske og sveitsiske vintersportsstedene og alpehyttene på, fra andre land. Genève internasjonale lufthavn ligger kun fire kilometer nordvest for Genève sentrum, så det er enkelt å komme seg dit med offentlig transport, flybuss, bil eller Uber. Det tar rundt 20 minutter med buss, avhengig av trafikken, mens togreisen til flyplassen tar omtrent 6 minutter fra sentrum.

Terminaler på GVA

Genève lufthavn har to hovedterminaler for passasjerer: terminal 1 og 2. Terminal 1 er oftest i bruk, siden terminal 2, flyplassens opprinnelige terminal, bare brukes om vinteren når det er høysesong for charterturer. På grunn av dette har terminal 2 færre tjenester enn terminal 1, men terminal 2 rommer likevel flyplassens togstasjon. Terminal 1 er delt inn i fem deler: A, B, C, D og F.

Restauranter på GVA

Du finner en rekke restauranter på Genève lufthavn, fra bistroer og gourmetrestauranter til barer og tesalonger. Enten du foretrekker lokal mat eller internasjonale retter, har Genève lufthavn matalternativer for enhver gane.

Slik kommer du deg rundt på GVA

Mesteparten av flyplassen kan nås til fots, med unntak av terminal 2. Denne terminalen ligger adskilt fra hovedflyplassen. De to terminalene har bussforbindelse.

Ting du kan gjøre på GVA

Du finner et bredt utvalg av shoppingmuligheter på Genève lufthavn, med både vanlige taxfree-butikker og flere lokale og internasjonale kjeder. Du kan også benytte deg av to VIP-tjenester med tilgang til lounge og hjelp gjennom sikkerhetskontrollen. På flyplassen finner du også velværetjenester, med både et meditasjonsrom og et dusjrom. Reisende kan i tillegg dra nytte av to lekeområder for barn, områder for jobbreisende og møterom.

Valutaveksling på GVA

Du finner flere vekslingskontorer rundt om på flyplassen, både i ankomst- og avgangsområdene. Flyplassen har også minibanker, og i mange av disse kan du ta ut flere valutatyper.

Hoteller nær GVA

Du finner omtrent ti hoteller like i nærheten av Genève internasjonale lufthavn – et ypperlig valg for reisende med mellomlandinger eller som kommer sent på dagen. Nærmere Genève sentrum finner du et større utvalg av hoteller for alle budsjetter. Transportalternativer til de mange vintersportsstedene og alpehyttene i regionen, enten det er i Frankrike eller Sveits, tilbys også.

Attraksjoner nær GVA

 • Jet d’Eau (fontene)
 • Genèvesjøen
 • Mont Salève
 • Gamlebyen
 • St. Peterskatedralen

Du finner mer informasjon om GVA her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og de kan endres og oppdateres. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller Ubers virksomhet, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by.