Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Geneva (GVA)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Geneva? Dacă mergi de la Aeroportul Geneva către centrul orașului sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care o știi deja. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la GVA.

Le Grand-Saconnex, 1215
+41 22-717-71-11

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a te deplasa în zonă

Preluare de la Aeroportul Internațional Geneva (GVA)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul GVA potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Geneva, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Geneva.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din GVA, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Geneva ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Geneva pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Descoperă ce poți face în terminalele Aeroportului Geneva

Uber este ideal pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Geneva (GVA). Deoarece întâmpină peste 17 milioane de pasageri anual, Aeroportul Geneva este unul dintre cele mai solicitate aeroporturi din Elveția.

Este deservit de majoritatea transportatorilor europeni principali și este cel mai ușor mod de a ajunge la Geneva, în zona metropolitană din împrejurimi și la multe dintre stațiunile de ski franțuzești și elvețiene, precum și la cabanele din străinătate. Mai mult, Aeroportul Internațional Geneva se află la aproximativ 4 kilometri (2,5 mile) nord-vest de centrul orașului Geneva, fiind ușor accesibil cu mijloacele de transport public, cu autobuzele de transfer, cu mașina sau cu Uber. Transportul cu autobuzele durează aproximativ 20 de minute, în funcție de trafic, iar o deplasare scurtă cu trenul din centrul orașului către aeroport durează doar șase minute.

Terminalele Aeroportului Geneva (GVA)

Aeroportul Geneva cuprinde două terminale principale pentru pasageri. Terminalul 1 și Terminalul 2. Terminalul 1 este folosit mult mai frecvent, deoarece Terminalul 2 (cel inițial al aeroportului) este folosit doar în sezonul rece pentru mijloacele de transport terestru. Prin urmare, are mult mai puține facilități decât Terminalul 1, dar aici se află gara aeroportului. Terminalul 1 este divizat în cinci coridoare: A, B, C, D și F.

Restaurantele Aeroportului Geneva (GVA)

La Aeroportul Geneva, există o gamă vastă de restaurante, de la bistrouri și opțiuni elegante la baruri și ceainării. Dacă preferi bucătăria internațională sau pe cea locală, opțiunile mâncărurilor de la Aeroportul Geneva satisfac orice gust.

Cum să te descurci la Aeroportul Geneva (GVA)

În general, aeroportul poate fi străbătut mergând pe jos, cu excepția Terminalului 2, deoarece este separat de aeroportul principal. La nevoie, legăturile dintre cele două terminale sunt facilitate de autobuze.

Lucruri de făcut la Aeroportul Geneva (GVA)

La Aeroportul Geneva, există o gamă vastă de opțiuni pentru cumpărături, cu selecții standard privind magazinele duty-free disponibile de-a lungul numeroaselor puncte de vânzare locale și internaționale. De asemenea, există două servicii VIP de care pot beneficia clienții. Acestea asigură accesul la salon și te ajută la controlul de siguranță. La aeroport, sunt disponibile servicii de asistență medicală, o sală de meditație și una specială pentru dușuri. În plus, călătorii pot beneficia de două locuri de joacă pentru copii, zone speciale pentru afaceri și săli de ședințe.

Schimbul valutar la Aeroportul Geneva (GVA)

La aeroport, există mai multe birouri de schimb valutar, situate atât în zona de sosiri, cât și în cea de plecări. De asemenea, la aeroport sunt disponibile bancomate, multe dintre acestea permițând retrageri de numerar în mai multe valute.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Geneva (GVA)

În imediata vecinătate a Aeroportului Internațional Geneva, există aproximativ 10 hoteluri, acestea fiind alegerea ideală pentru călători care fac o escală scurtă sau sosesc seara târziu. Mai departe, în centrul orașului Geneva, poți găsi o gamă vastă de hoteluri pentru orice buget. De asemenea, există opțiuni de transport către numeroasele stațiuni de ski și cabanele din regiune, fie în Franța, fie în Elveția.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului din Geneva (GVA)

 • Fântâna Jet d’Eau (Jet de apă)
 • Lacul Geneva
 • Muntele Salève
 • Orașul Vechi
 • Catedrala Saint Pierre (Catedrala Sf. Petru)

Află mai multe informații despre Aeroportul Geneva (GVA) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Această pagină conține informații de pe site-uri web terțe, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș.