Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Na Uberu možeš unaprijed rezervirati vožnju za zračnu luku Međunarodna zračna luka Ženeva

Na Uberu rezerviraj vožnju za zračnu luku Međunarodna zračna luka Ženeva i čim prije završi s planiranjem putovanja. Vožnju možeš naručiti najviše 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.

Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/21.

2:55 AM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do/iz više od 600 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Načini vožnje u području

 • Uber Pet

  1-4

  Ride with your pet

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Black

  1-4

  High end cars

 • Comfort Electric

  1-4

  Electric cars with extra legroom

 • Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • Taksi

  1-4

  Jednim potezom naruči taksi

 • Van

  1-6

  High end cars for 6

 • Green

  1-4

  Električna i hibridna vozila

1/8

Preuzimanje u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Ženeva (GVA)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka GVA i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Ženeva dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Ženeva.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci GVA navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Ženeva, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Ženeva mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Možeš naručiti vozilo da te preuzme ili iskrca u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Otkrij što možeš raditi na terminalima zračne luke Ženeva

Uber je idealan za putnike koji lete u ili iz zračne luke Ženeva. Sa 17 milijuna putnika svake godine, zračna luka Ženeva jedna je od najprometnijih švicarskih zračnih luka.

U zračnoj luci djeluje većina glavnih europskih zračnih prijevoznika i to je najlakši način da se iz inozemstva stigne do Ženeve, njenog okolnog gradskog područja te mnogih francuskih i švicarskih skijaških centara i planinskih kućica. Nadalje, međunarodna zračna luka Ženeva nalazi se oko 4 kilometra (2,5 milje) sjeverozapadno od centra Ženeve te je lako dostupna javnim prijevozom, shuttleom, automobilom ili Uberom. Autobusu treba oko 20 minuta, ovisno o prometnu, a kratka vožnja vlakom od grada do zračne luke traje samo 6 minuta.

Terminali zračne luke GVA

Zračna luka Ženeva ima 2 glavna putnička terminala: terminal 1 i terminal 2. Terminal 1 u upotrebi je mnogo češće jer je terminal 2 – prvotni terminal zračne luke – u upotrebi samo u zimskoj sezoni charter letova. Kao takav on ima i daleko manje sadržaja nego terminal 1, ali na njemu se nalazi željeznička stanica zračne luke. Terminal 1 podijeljen je u 5 pristaništa: A, B, C, D i F.

Restorani zračne luke GVA

U zračnoj luci Ženeva ima mnogo različitih restorana, od bistroa i finih restorana do barova i čajana. Bilo da voliš svjetsku ili lokalnu kuhinju, zračna luka Ženeva nudi izbor hrane za svako nepce.

Kretanje po zračnoj luci GVA

Veliki dio zračne luke može se prijeći pješice, s iznimkom terminala 2 koji je odvojen od glavne zračne luke. Veza između 2 terminala uspostavlja se autobusom po potrebi.

Što možeš raditi u zračnoj luci GVA

U zračnoj luci Ženeva postoji razne mogućnosti za kupnju, uz standardnu ponudu bescarinskih trgovina naći ćeš i brojne domaće i međunarodne dućane. Postoje i 2 VIP usluge koje korisnicima mogu pružiti pristup salonima i pomoći im da prođu kroz sigurnosnu kontrolu. U zračnoj luci postoji wellness usluga s prostorijom za meditaciju i pripadajućim tušem. Nadalje, putnici na raspolaganju imaju 2 dječja prostora za igranje, poslovne zone i prostorije za sastanke.

Mjenjačnice u međunarodnoj zračnoj luci GVA

U zračnoj luci ima nekoliko mjenjačnica smještenih u području dolazaka i u području odlazaka. U zračnoj luci dostupni su i bankomati, mnogi s opcijom isplate novca u više valuta.

Hoteli u blizini zračne luke GVA

Oko 10 hotela smješteno je u neposrednoj blizini međunarodne zračne luke Ženeva, što ih čini idealnim izborom za putnike tijekom kratkog presjedanja ili ako kasno slijeću. Dalje prema centru Ženeve možeš pronaći velik izbor hotela za svaki budžet. Postoje i razne mogućnosti prijevoza u mnoge skijaške centre i planinske kućice u regiji, bila to Francuska ili Švicarska.

Točke interesa u blizini zračne luke GVA

 • Jet d’Eau (Vodeni mlaz)
 • Ženevsko jezero
 • Mont Salève
 • Stari grad
 • Saint Pierre Cathedral (Katedrala sv. Petra)

Više informacija o zračnoj luci GVA pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s nekih drugih stranica koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promotivna ponuda ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ovo je ponuda s ograničenim vremenskim trajanjem. Ponuda i njeni uvjeti mogu se mijenjati.