Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Reservér en tur med Uber på forhånd i Genève Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Genève Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 90 dage før din flyrejse når som helst og på en hvilken som helst dag.

Destination
Vælg dato og tidspunkt

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/10/04.

11:13 AM
open

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap nu, og få lufthavnstransport til og fra mere end 700 store knudepunkter

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-4

  Ride with your pet

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Black

  1-4

  High end cars

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • Komfort elektrisk

  1-4

  Electric cars with extra legroom

 • Taxi

  1-4

  Lokale taxaer med et enkelt tryk på en knap

 • Van

  1-6

  High end cars for 6

 • Grøn

  1-4

  Elektriske biler og hybridbiler

1/8

Afhentning i Genève Internationale Lufthavn (GVA)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i GVA lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Genève Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Genève Internationale Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i GVA, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Genève Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Genève Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

 • Kører du med Uber?

  Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

 • Skal du til en anden lufthavn?

  Bliv afleveret eller afhentet i mere end 700 lufthavne verden over.

1/2

Se, hvad du kan lave i terminalerne i Genève Lufthavn

Uber er perfekt for rejsende til og fra Genève Lufthavn. Genève Lufthavn er en af de travleste lufthavne i Schweiz med mere end 17 millioner rejsende om året.

Lufthavnen betjenes af de fleste store europæiske luftfartsselskaber. Det er den nemmeste måde for rejsende at besøge Genève, forstæderne og mange af de franske og schweiziske skihoteller og -hytter på fra udlandet. Genève Internationale Lufthavn ligger desuden omkring 4 kilometer nordvest for Genève centrum og er derfor let tilgængelig med offentlige transportmidler, lufthavnstransport, bil eller Uber. Det tager omkring 20 minutter med bus, afhængigt af de trafikale forhold, mens den korte togtur fra lufthavn til centrum kun tager 6 minutter.

Terminalerne i GVA

Genève Lufthavn består af to hovedpassagerterminaler: Terminal 1 og Terminal 2. Terminal 1 bruges oftest. Terminal 2, som er lufthavnens oprindelige terminal, bruges kun i højperioden om vinteren. Derfor har terminalen færre faciliteter end Terminal 1. Lufthavnens togstation er dog at finde i terminalen. Terminal 1 er delt ind i fem fingre: A, B, C, D, og F.

Restauranter i GVA

Der findes en bred vifte af restauranter i Genève Lufthavn: fra bistroer og finere restauranter til barer og tesaloner. De mange spisesteder i Genève Lufthavn har noget for enhver smag, uanset om du er til det internationale eller det lokale køkken.

Sådan kommer du rundt i GVA

Man kan komme rundt til fods i størstedelen af lufthavnen. Dog ikke til Terminal 2, da den ikke hænger sammen med resten af lufthavnen. Der kører busforbindelser mellem de to terminaler efter behov.

Aktiviteter i GVA

Der er et væld af shopping muligheder i Genève Lufthavn, hvor de sædvanlige toldfrie butikker er blandet med mange lokale og internationale butikker. Der er også 2 VIP-tjenester, som rejsende kan nyde godt af. De giver adgang til lounger og hjælper dig gennem sikkerhedskontrollen. Lufthavnen har også adgang til velvære med et meditationsrum og brusebade inde i lufthavnen. Desuden kan rejsende nyde de 2 legeområder til børn, dedikerede erhvervsområder og mødelokaler.

Valutaveksling i GVA

Der er flere valutakontorer i lufthavnen, som både er placeret i ankomst- og afgangshallerne. Der findes også hæveautomater i lufthavnen. I flere af dem kan der hæves penge i flere valutaer.

Hoteller i nærheden af GVA

Der ligger omkring 10 hoteller i umiddelbar nærhed af Genève Internationale Lufthavn. Det gør dem til det oplagte valg for rejsende, der har med en kort mellemlanding eller som ankommer sent på dagen. Længere inde mod Genève centrum findes et bredt udvalg af hoteller i alle prisklasser. Der er også transportmuligheder til regionens mange skihoteller og -hytter, uanset om de ligger i Frankrig eller Schweiz.

Seværdigheder i nærheden af GVA

 • Jet d’Eau
 • Genevesøen
 • Mont Salève
 • Den gamle bydel
 • St. Pierre Cathedral

Få flere oplysninger om GVA her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvist. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte knyttet til Uber eller Ubers aktiviteter, er kun til oplysning og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by.