Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Geneven kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Geneven kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 90 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.

Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/11/28.

1:37 PM
open

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 700 merkittävällä lentoasemalla parilla napautuksella.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

Nouto lentoasemalta Geneven kansainvälinen lentoasema (GVA)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto GVA-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Geneven lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Geneven kansainvälinen lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan GVA-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Matkustajien yleisimmät kysymykset

 • Uber on käytettävissä Geneven lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Geneven lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

 • Tarjoatko Uber-kyytejä?

  Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentoasemakyydit sujuvat mukavammin.

 • Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

  Saat kyydin yli 700 lentoasemalle ja niiltä pois ympäri maailmaa.

1/2

Ajanvietettä Geneven lentoaseman terminaaleissa

Uber on erinomainen vaihtoehto Geneven lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Geneven lentoasema kuuluu Sveitsin vilkkaimpiin lentoasemiin, ja sen kautta kulkee yli 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Sinne liikennöi suurin osa Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä, ja se on helpoin tapa päästä Geneveen, sen ympärillä olevalle metropolialueelle sekä useisiin Sveitsin ja Ranskan hiihtokeskuksiin ja niiden majoituspaikkoihin. Lisäksi Geneven kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain neljä kilometriä Geneven keskustasta luoteeseen, joten sinne on helppo kulkea julkisilla liikennevälineillä, lentokenttä-shuttlella, autolla tai Uberilla. Bussilla lentoasemalle pääsee noin 20 minuutissa liikenteestä riippuen, ja lyhyt junamatka sinne kestää vain kuusi minuuttia.

GVA:n terminaalit

Geneven lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: terminaalit 1 ja 2. Terminaali 1 on näistä enemmän käytössä, ja lentoaseman alkuperäistä terminaalia 2 käytetään vain talven sesonkiaikana. Tästä syystä siellä on vähemmän mukavuuksia kuin terminaalissa 1, mutta rautatieasema sijaitsee siellä. Terminaali 1 on jaettu viiteen laituriin: A, B, C, D ja F.

Ravintolat GVA-lentoasemalla

Geneven lentoasemalla on laaja valikoima ravintoloita aina bistroista ja fine dining ‑ravintoloista baareihin ja teehuoneisiin. Piditpä sitten tunnetuista tai paikallisista ruoista, Geneven lentoaseman tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Liikkuminen GVA-lentoasemalla

Lentoasemalla voi liikkua pääasiassa kävellen lukuun ottamatta terminaalia 2, joka sijaitsee erillään päärakennuksesta. Terminaalien välillä kulkee tarvittaessa bussi.

Tekemistä GVA-lentoasemalla

Geneven lentoasemalla on hyvät ostosmahdollisuudet aina verovapaiden myymälöiden perusvalikoimasta useisiin kansainvälisiin ja paikallisiin outlet-myymälöihin. Matkustajat voivat hyödyntää myös kahta VIP-palvelua, joihin kuuluu pääsy loungeen ja nopea turvatarkastus. Lentoasemalta löytyy myös hyvinvointipalveluita, meditointitila ja suihkut. Lisäksi matkustajilla on käytettävissään kaksi lasten leikkialuetta, yritysalueita ja kokoushuoneita.

Valuutanvaihto GVA-lentoasemalla

Lentoasemalla on useita valuutanvaihtopisteitä niin saapuvien kuin lähtevien lentojen alueella. Lentoasemalla on myös pankkiautomaatteja, joista useista voi nostaa montaa eri valuuttaa.

Hotellit lähellä GVA-lentoasemaa

Geneven lentoaseman välittömässä läheisyydessä on noin 10 hotellia, jotka sopivat erinomaisesti lyhyeen välilaskuun tai myöhään saapuville matkustajille. Geneven keskustasta löytyy lisäksi useita hotelleja jokaiseen budjettiin. Lentoasemalta on myös kuljetusvaihtoehtoja alueen useisiin hiihtokeskuksiin ja niiden majoituspaikkoihin niin Ranskan kuin Sveitsin puolella.

Kiinnostavia kohteita lähellä GVA-lentoasemaa

 • Jet d’Eau ‑suihkulähde
 • Genevenjärvi
 • Mont Salève ‑vuori
 • Vanha kaupunki
 • Pyhän Pietarin katedraali

Katso lisätietoa GVA-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.