Gå til hovedindhold

Tokyo Haneda International Lufthavn (hnd)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Haneda Lufthavn? Uanset om du skal fra HND lufthavn til Tokyo Station eller fra Shinjuku til Haneda lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber Taxi-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra HND med bare et tryk på en knap.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokyo 144, Japan
+81 3-5757-8111

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Taxi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Afhentning ved Haneda Lufthavn (HND)

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i HND lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Udgang fra ankomstetagen

Du får en rutevejledning til afhentningssteder i Haneda Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte ved Tokyo Haneda International Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i HND, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Haneda Lufthavn kort

Haneda Lufthavn er opdelt i 3 terminaler: udenrigsterminalen og indenrigsterminalerne 1 og 2.

Bevar forbindelsen, når du er på farten

Sådan opretter du forbindelse til wi-fi i HND

Du kan oprette forbindelse til gratis wi-fi i Haneda Lufthavn. Du skal vælge wi-fi-netværket HANEDA-FREE-WIFI, åbne din browser og følge instruktionerne.

Få fat i et lokalt SIM-kort

Du kan købe et forudbetalt SIM-kort i ankomstlobbyen på 2. etage i udenrigsterminalen.

Man kan ikke købe forudbetalte SIM-kort i indenrigsterminalerne 1 og 2.

Forudbetalte SIM-kort i Japan til personer, der ikke er bosiddende i Japan, er udelukkende til datakommunikation. I henhold til japansk lov kan personer, der ikke er bosiddende i Japan, ikke købe SIM-kort, der giver mulighed for at foretage opkald.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende til og fra Haneda Lufthavn

Haneda Lufthavn, der er én af Tokyos to vigtigste lufthavne og den travleste i hele Japan, betjener hele Stortokyo. Det tager kun 25 minutter at køre fra Haneda Lufthavn til det centrale Tokyo, og dermed ligger den mere praktisk placeret end Tokyos anden lufthavn, Narita.

Terminaler i Haneda Lufthavn

Lufthavnen er opdelt i udenrigs- og indenrigsterminaler. Alle internationale afgange foregår fra Hanedas terminal for udenrigsflyvninger. Indenrigsflyvningerne afgår både fra terminal 1 og terminal 2.

Terminal 1 i Haneda Lufthavn

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (afgange til lufthavnene Kitakyushu og Fukuoka)

Terminal 2 i Haneda Lufthavn

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (afgange til lufthavnene Yamaguchi-Ube og Kansai)

Sådan kommer du rundt i Haneda Lufthavn

Lufthavnen tilbyder gratis lufthavnsbusser, der kører mellem indenrigsterminalerne og den mindre terminal for udenrigspassagerer hvert 4. minut.

Valutaveksling i Haneda Lufthavn

Der ligger døgnåbne vekselkontorer på 2. og 3. etage i afgangslobbyen i udenrigsterminalen. Der ligger to andre i området for internationale afgange.

Hoteller i nærheden af Haneda Lufthavn

Der ligger et hotel i lufthavnen og over 30 andre i nærheden, hvis du har brug for overnatning under en mellemlanding eller i forbindelse med et forsinket fly.

Få flere oplysninger om Haneda Lufthavn (HND) her.

Facebook

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.