Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Tokion Hanedan kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Tokion Hanedan kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 90 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.

Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/11/28.

2:08 PM
open

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 700 merkittävällä lentoasemalla parilla napautuksella.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

Nouto lentoasemalta Tokion Hanedan kansainvälinen lentoasema (HND)

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto HND-lentoasemalla.

Poistu saapuvien lentojen kerroksesta

Saat reittiohjeet noutopaikoille kohteessa Hanedan lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kohteesta Tokion Hanedan kansainvälinen lentoasema saattaa löytyä myös opasteita noutopaikoille.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan HND-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Hanedan lentoasema Kartta

Hanedan lentoasemalla on kolme terminaalia: kansainvälinen terminaali ja kotimaan terminaalit 1 ja 2.

Hanedan lentoaseman kartta

Matkustajien yleisimmät kysymykset

  Lisätietoja

  • Tarjoatko Uber-kyytejä?

   Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentoasemakyydit sujuvat mukavammin.

  • Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

   Saat kyydin yli 700 lentoasemalle ja niiltä pois ympäri maailmaa.

  1/2

  Hanedan lentoasema: tietoa matkustajille

  Toinen Tokion päälentoasemista, Hanedan lentoasema, on Japanin vilkkain lentoasema, ja se palvelee koko Tokion metropolialuetta. Hanedan lentoaseman sijainti on Tokion toista päälentoasemaa, Naritan lentoasemaa, parempi, sillä se on vain 25 minuutin ajomatkan päässä Tokion keskustasta.

  Hanedan lentoaseman terminaalit

  Lentoasemalla on sekä ulkomaan että kotimaan terminaali. Kaikki kansainväliset lennot liikennöidään Hanedan kansainvälisestä matkustajaterminaalista, kun taas kotimaan lennot on jaettu terminaaleihin 1 ja 2.

  Hanedan lentoaseman terminaali 1

  • JAL
  • Japan Transocean Air
  • Skymark
  • Star Flyer (lennot Kitakyushun ja Fukuokan lentoasemille)

  Hanedan lentoaseman terminaali 2

  • AIRDO
  • ANA
  • Solaseed
  • Star Flyer (lennot Yamaguchi-Uben ja Kansain lentoasemille)

  Liikkuminen Hanedan lentoasemalla

  Lentoasemalla on ilmainen shuttle-bussiyhteys, joka kuljettaa matkustajia kotimaan terminaalien ja pienemmän kansainvälisen matkustajaterminaalin välillä neljän minuutin välein.

  Valuutanvaihto Hanedan lentoasemalla

  Kansainvälisen matkustajaterminaalin lähtevien lentojen aulassa kerroksissa 2 ja 3 on ympäri vuorokauden auki olevat valuutanvaihtopisteet. Kansainvälisten lähtevien lentojen alueelta löytyy myös kaksi pistettä.

  Hotelleja Hanedan lentoaseman lähistöllä

  Jos tarvitset hotellia välilaskun ajaksi tai viivästyvän lennon takia yön yli, voit valita yli 30:stä lentoaseman lähellä olevasta hotellista tai muusta majoituspaikasta.

  Katso lisätietoja Hanedan lentoasemasta (HND) täältä.

  Facebook

  Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.