Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo (HND)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Haneda? Dacă mergi de la Aeroportul HND către Gara Tokyo sau din Shinjuku către Aeroportul Haneda, ajungi unde dorești cu aplicația Uber Taxi pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la HND.

Tokyo, 144
+81 3-5757-8111

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Ways to ride in the area

Pickup at Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo (HND)

Comandă o cursă când ești gata să ieși în oraș

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul HND potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieșire la nivelul Sosiri

Vei primi indicații de orientare pentru la locurile de preluare din Aeroportul Haneda, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Indicatoarele pentru preluare pot fi disponibile și la Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din HND, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Aeroportul Haneda Map

Aeroportul Haneda are trei terminale: Terminalul pentru zboruri internaționale și Terminalele 1 și 2 pentru zboruri interne.

Harta Aeroportului Haneda

Top questions from riders

  More information

  • Conduci cu Uber?

   Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

  • Mergi la alt aeroport?

   Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

  1/2

  Informații pentru vizitatorii Aeroportului Haneda

  Aeroportul Haneda este unul dintre cele două aeroporturi principale din Tokyo și cel mai aglomerat aeroport al Japoniei, deservind zona mai amplă a orașului. Mai convenabil decât echivalentul său, aeroportul Narita, Haneda este la numai 25 de minute cu mașina de centrul orașului Tokyo.

  Terminalele de la aeroportul Haneda

  Aeroportul este împărțit în terminale internaționale și interne. Zborurile internaționale sunt toate deservite de către Terminalul internațional pentru pasageri al aeroportului Haneda, în timp ce zborurile interne sunt împărțite între Terminalul 1 și Terminalul 2.

  Terminalul 1 al aeroportului Haneda

  • JAL
  • Japan Transocean Air
  • Skymark
  • Star Flyer (zboruri către aeroporturile Kitakyushu și Fukuoka)

  Terminalul 2 al aeroportului Haneda

  • AIRDO
  • ANA
  • Solaseed
  • Star Flyer (zboruri către aeroporturile Yamaguchi-Ube și Kansai)

  Cum să te orientezi în aeroportul Haneda

  La fiecare patru minute, aeroportul asigură autobuze de transfer gratuite care circulă între terminalele interne și terminalul internațional mai mic pentru pasageri.

  Schimbul valutar la aeroportul Haneda

  În holul de primire al terminalului internațional pentru pasageri, casele de schimb valutar cu servicii non-stop sunt disponibile la al doilea și al treilea etaj. Mai sunt două care se găsesc în zona pentru zboruri internaționale.

  Hotelurile din apropierea aeroportului Haneda

  În cazul în care ai nevoie de un hotel pentru o escală sau o întârziere de o noapte la un zbor, ai la dispoziție hotelul aeroportului și cel puțin 30 de hoteluri și cazări în zonă.

  Află mai multe informații despre aeroportul Haneda (HND) aici.

  Facebook

  This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.