Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Tokyo Haneda International Airport (HND)

Zoek je een alternatief voor de Haneda Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber Taxi-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van HND Airport naar Tokyo Station of van Shinjuku naar Haneda Airport gaat. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar HND aan.

Tokio, 144
+81 3-5757-8111

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Met 1 handeling heb je toegang tot luchthavenvervoer op meer dan 700 belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis met Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Ways to ride in the area

Pickup at Tokyo Haneda International Airport (HND)

Verstuur je aanvraag wanneer je klaar bent om naar buiten te lopen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven HND die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Loop naar buiten vanaf de verdieping van de aankomsthal

Je ontvangt direct in de app een routebeschrijving naar de Haneda Airport-ophaalpunten. Ophaallocaties kunnen per terminal verschillen. Ophaalborden vind je mogelijk ook op Tokyo Haneda International Airport.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de HND-ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Haneda Airport Map

Haneda Airport is verdeeld in drie terminals: de International Terminal en Domestic Terminals 1 en 2.

Plattegrond van Haneda Airport

Top questions from riders

  More information

  • Rijden via Uber?

   Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

  • Ga je naar een ander vliegveld?

   Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 700 vliegvelden wereldwijd.

  1/2

  Bezoekersinformatie Haneda Airport

  Haneda Airport is een van de twee belangrijkste vliegvelden in Tokio, bedient een groot gebied rondom Tokio en is het drukste vliegveld van Japan. In tegenstelling tot zijn tegenhanger, Narita Airport, ligt Haneda Airport op maar 25 minuten rijden van het centrum van Tokio.

  Haneda Airport-terminals

  Het vliegveld is gesplitst in internationale en binnenlandse terminals. Internationale vluchten vertrekken van en komen aan bij de Haneda International Passenger Terminal, terwijl binnenlandse vluchten zijn verdeeld over Terminal 1 en Terminal 2.

  Haneda Airport Terminal 1

  • JAL
  • Japan Transocean Air
  • Skymark
  • Star Flyer (vluchten naar de vliegvelden van Kitakyushu en Fukuoka)

  Haneda Airport Terminal 2

  • AIRDO
  • ANA
  • Solaseed
  • Star Flyer (vluchten naar de vliegvelden van Yamaguchi-Ube en Kansai)

  Van A naar B op Haneda Airport

  Het vliegveld biedt gratis shuttlebussen aan die elke vier minuten tussen de binnenlandse terminals en de kleinere International Passenger Terminal rijden.

  Geld wisselen op Haneda Airport

  In de vertrekhal van de International Passenger Terminal kun je 24 uur per dag geld wisselen op de eerste en tweede verdieping. In de internationale vertrekhal vind je nog twee geldwisselpunten.

  Hotels in de buurt van Haneda Airport

  Heb je een tussenstop of is je vlucht vertraagd en ben je op zoek naar een overnachting? Het vliegveld zelf heeft een hotel en in de buurt vind je meer dan dertig hotels en accommodaties.

  Meer informatie over Haneda Airport (HND) vind je hier.

  Facebook

  This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.