Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Reservér en tur med Uber på forhånd i Tokyo Haneda International Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Tokyo Haneda International Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.

Destination
Vælg dato og tidspunkt

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/21.

9:18 AM
open

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 600 store knudepunkter

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Taxi (Airport Flat Fare)

  1-4

  Airport flat rate taxi. (Tolls will be charged separately.)

 • Taxi

  1-4

  Booking fee (maximum 500 JPY) and surcharge (100 JPY) will be charged separately. Breakdown of other than booking fee and surcharge:

1/2

Afhentning i Tokyo Haneda International Lufthavn (HND)

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i HND lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Udgang fra ankomstetagen

Du får en rutevejledning til afhentningssteder i Haneda Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte ved Tokyo Haneda International Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i HND, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Haneda Lufthavn Kort

Haneda Lufthavn er opdelt i 3 terminaler: udenrigsterminalen og indenrigsterminalerne 1 og 2.

Kort over Haneda Lufthavn

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

  Flere oplysninger

  • Kører du med Uber?

   Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

  • Skal du til en anden lufthavn?

   Bliv afleveret eller afhentet i mere end 600 lufthavne verden over.

  1/2

  Information til rejsende til og fra Haneda Lufthavn

  Haneda Lufthavn, der er én af Tokyos to vigtigste lufthavne og den travleste i hele Japan, betjener hele Stortokyo. Det tager kun 25 minutter at køre fra Haneda Lufthavn til det centrale Tokyo, og dermed ligger den mere praktisk placeret end Tokyos anden lufthavn, Narita.

  Terminaler i Haneda Lufthavn

  Lufthavnen er opdelt i udenrigs- og indenrigsterminaler. Alle internationale afgange foregår fra Hanedas terminal for udenrigsflyvninger. Indenrigsflyvningerne afgår både fra terminal 1 og terminal 2.

  Terminal 1 i Haneda Lufthavn

  • JAL
  • Japan Transocean Air
  • Skymark
  • Star Flyer (afgange til lufthavnene Kitakyushu og Fukuoka)

  Terminal 2 i Haneda Lufthavn

  • AIRDO
  • ANA
  • Solaseed
  • Star Flyer (afgange til lufthavnene Yamaguchi-Ube og Kansai)

  Sådan kommer du rundt i Haneda Lufthavn

  Lufthavnen tilbyder gratis lufthavnsbusser, der kører mellem indenrigsterminalerne og den mindre terminal for udenrigspassagerer hvert 4. minut.

  Valutaveksling i Haneda Lufthavn

  Der ligger døgnåbne vekselkontorer på 2. og 3. etage i afgangslobbyen i udenrigsterminalen. Der ligger to andre i området for internationale afgange.

  Hoteller i nærheden af Haneda Lufthavn

  Der ligger et hotel i lufthavnen og over 30 andre i nærheden, hvis du har brug for overnatning under en mellemlanding eller i forbindelse med et forsinket fly.

  Få flere oplysninger om Haneda Lufthavn (HND) her.

  Facebook

  Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvist. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte knyttet til Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.