Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Tokió-Hanedai nemzetközi repülőtér repülőtérről

Teljesítsd a terveidet még ma, és foglalj Uber-fuvart a repülőtérre (Tokió-Hanedai nemzetközi repülőtér). Igényelj fuvart akár 90 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.

Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2024/02/21.

6:40 PM
open

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Világszerte igényelhetsz fuvart

Világszerte több mint 700 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart egyetlen koppintással.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

Felvétel helye: Tokió-Hanedai nemzetközi repülőtér (HND)

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő HND repülőtéri fuvarlehetőséget.

Hagyd el az érkezési szintet

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a(z) Hanedai repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: Tokió-Hanedai nemzetközi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő HND reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Hanedai repülőtér térképe

A hanedai repülőtéren 3 terminál található: a nemzetközi, valamint az 1-es és 2-es belföldi terminál.

A hanedai repülőtér térképe

Az utasok leggyakoribb kérdései

  További információ

  • Uber-sofőr vagy?

   Eláruljuk, hogy teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol szállhatnak be az utasok, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartani.

  • Másik repülőtérre tartasz?

   Világszerte már több mint 700 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz fuvart.

  1/2

  Hanedai repülőtér – látogatói információk

  A hanedai repülőtér a Tokió vonzáskörzetében található két fontos légikikötő egyike, egyben Japán legforgalmasabb reptere. A naritai repülőtérrel ellentétben a hanedai mindössze 25 perces autóútra fekszik Tokió belvárosától.

  A hanedai repülőtér termináljai

  A repülőtér nemzetközi és belföldi terminálokból áll. A nemzetközi járatokat a nemzetközi utasterminál, a belföldi járatokat pedig az 1-es és a 2-es terminál bonyolítja.

  Hanedai repülőtér – 1-es terminál

  • JAL
  • Japan Transocean Air
  • Skymark
  • Star Flyer (a kitakjúsúi és fukuokai repülőterekre induló járatok)

  Hanedai repülőtér – 2-es terminál

  • AIRDO
  • ANA
  • Solaseed
  • Star Flyer (a jamagucsi-ubei és a kanszai repülőterekre induló járatok)

  Közlekedés a hanedai repülőtéren

  Az ingyenes reptéri transzferbusz négypercenként jár a belföldi terminálok és a kisebb nemzetközi utasterminál között.

  Valutaváltás a hanedai repülőtéren

  A nemzetközi utasterminál indulási csarnokának 2. és 3. szintjén éjjel-nappal nyitva tartó pénzváltókat találunk. Ezeken kívül van még két másik valutaváltó a nemzetközi indulási oldalon.

  Szállodák a hanedai repülőtér környékén

  Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 30 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

  Itt tájékozódhatsz bővebben a hanedai repülőtérről (HND).

  Facebook

  Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.