Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Na Uberu možeš unaprijed rezervirati vožnju za zračnu luku Međunarodna zračna luka Tokio Haneda

Na Uberu rezerviraj vožnju za zračnu luku Međunarodna zračna luka Tokio Haneda i čim prije završi s planiranjem putovanja. Vožnju možeš naručiti najviše 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.

Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/21.

2:53 AM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do/iz više od 600 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Načini vožnje u području

 • Taxi (Airport Flat Fare)

  1-4

  Airport flat rate taxi. (Tolls will be charged separately.)

 • Taksi

  1-4

  Booking fee (maximum 500 JPY) and surcharge (100 JPY) will be charged separately. Breakdown of other than booking fee and surcharge:

1/2

Preuzimanje u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Tokio Haneda (HND)

Naruči vožnju kad izlaziš s terminala

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka HND i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi s etaže na kojoj su dolasci

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Haneda primit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Moguće je i da u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Tokio Haneda postoje oznake za lokacije preuzimanja.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci HND navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Haneda Karta

Zračna luka Haneda ima 3 terminala: međunarodni terminal i terminali za domaće letove 1 i 2.

Karta zračne luke Haneda

Najčešća pitanja korisnika

  Više informacija

  • Voziš na Uberu?

   Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

  • Ideš u neku drugu zračnu luku?

   Možeš naručiti vozilo da te preuzme ili iskrca u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

  1/2

  Informacije za posjetitelje zračne luke Haneda

  Zračna luka Haneda jedna je od 2 glavne zračne luke u Tokiju i najprometnija zračna luka u Japanu, a opslužuje šire područje Tokija. Na praktičnijoj je lokaciji od zračna luke Narita, a zračna luka Haneda udaljena je od središta Tokija samo 25 minuta vožnje automobilom.

  Terminali zračne luke Haneda

  U zračnoj su luci terminali podijeljeni na domaće i međunarodne letove. Svi su međunarodni letovi na međunarodnom putničkom terminalu zračne luke Haneda, a domaći su letovi na terminalima 1 i 2.

  Terminal 1 zračne luke Haneda

  • JAL
  • Japan Transocean Air
  • Skymark
  • Star Flyer (letovi prema zračnim lukama Kitakyushu i Fukuoka)

  Terminal 2 zračne luke Haneda

  • AIRDO
  • ANA
  • Solaseed
  • Star Flyer (letovi prema zračnim lukama Yamaguchi-Ube i Kansai)

  Kretanje po zračnoj luci Haneda

  Zračna luka nudi besplatan shuttle koji prometuje između terminala za domaće letove i manjeg međunarodnog putničkog terminala svake 4 minute.

  Mjenjačnice u zračnoj luci Haneda

  U prostoru za odlazne letove međunarodnog putničkog terminala na 2. i 3. katu dostupne su mjenjačnice koje rade 24 sata na dan. Još 2 mjenjačnice nalaze se u prostoru za odlazne međunarodne letove.

  Hoteli u blizini zračne luke Haneda

  Ako trebaš hotel zbog noćnog presjedanja ili kašnjenja noćnog leta, možeš pogledati hotel koji se nalazi u zračnoj luci te više od 30 hotela i smještajnih objekata u blizini.

  Više informacija o zračnoj luci Haneda (HND) možeš vidjeti ovdje.

  Facebook

  Ova stranica sadrži informacije s nekih drugih stranica koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promotivna ponuda ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ovo je ponuda s ograničenim vremenskim trajanjem. Ponuda i njeni uvjeti mogu se mijenjati.