Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Cape Town (CPT)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Cape Town στο κέντρο της πόλης είτε από το κέντρο της πόλης στο Αεροδρόμιο Cape Town, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Cape Town

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cape Town προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες που βρίσκονται στους χώρους επιβίβασης του αεροδρομίου. Δικαιούστε 4 ώρες δωρεάν ή 1GB δεδομένων, με δυνατότητα επέκτασης ανάλογα με τη χρήση.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Cape Town

Το Αεροδρόμιο Cape Town προσφέρει πολλές επιλογές στάθμευσης, όπως μικρής και μακράς διάρκειας, στάθμευση για αποβίβαση και παραλαβή, καθώς και υπηρεσίες διακεκριμένης στάθμευσης.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Cape Town

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η αποσκευή σας, μπορείτε να τη φυλάξετε με μικρό κόστος στις εγκαταστάσεις φύλαξης αποσκευών του Αεροδρομίου CPT, που βρίσκονται στο επίπεδο αφίξεων εσωτερικού του κεντρικού αεροσταθμού.

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Cape Town και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Cape Town μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο CPT. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cape Town είναι το 3ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Αφρικής, εξυπηρετώντας περίπου 10 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Το Αεροδρόμιο CPT βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα (12 μίλια) έξω από το κέντρο της πόλης του Κέιπ Τάουν, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ταξιδεύουν προς και από τη μητροπολιτική περιοχή του Κέιπ Τάουν. Καθώς είναι το μοναδικό αεροδρόμιο που παρέχει επιβατικές υπηρεσίες στην περιοχή, το Αεροδρόμιο CPT είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να επισκεφτεί το Κέιπ Τάουν. Επίσης, είναι εύκολα προσβάσιμο αφού οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους λεωφορεία, λεωφορεία shuttle, ταξί και Uber για να μετακινηθούν προς και από το αεροδρόμιο.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Cape Town

Το Αεροδρόμιο Cape Town διαθέτει έναν κεντρικό αεροσταθμό ο οποίος χωρίζεται σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ υπάρχει μια κοινή περιοχή ελέγχου εισιτηρίων και για τα δύο τμήματα. Ο αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού βρίσκεται στο βόρειο άκρο των εγκαταστάσεων, ενώ ο αεροσταθμός πτήσεων εσωτερικού στο νότιο. Ο αεροσταθμός του Διεθνούς Αεροδρομίου Cape Town διαθέτει 3 επίπεδα: το ισόγειο (αφίξεις), το 2ο επίπεδο (αναχωρήσεις) και το 3ο επίπεδο που φιλοξενεί τον χώρο εστίασης του αεροδρομίου. Υπάρχουν διάφορες αεροπορικές εταιρείες που πετούν από το Αεροδρόμιο CPT, όπως:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Εστιατόρια του Διεθνούς Αεροδρομίου Cape Town

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία εστιατορίων για να εξερευνήσετε στο Αεροδρόμιο Cape Town. Στα εστιατόρια του Αεροδρομίου Cape Town θα βρείτε σίγουρα κάτι ιδανικό για τα γούστα σας, από μπαρ και καταστήματα fast food μέχρι εστιατόρια και καφετέριες.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο CPT

Επειδή το Αεροδρόμιο Cape Town διαθέτει ένα μόνο κεντρικό κτίριο αεροσταθμού, μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε χωρίς μεταφορικό μέσο.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Cape Town

Είτε αναζητάτε παγκόσμιες επωνυμίες είτε τοπικά προϊόντα, τα καταστήματα του Διεθνούς Αεροδρομίου Cape Town είναι ιδανική επιλογή για μια πραγματική νοτιοαφρικανική αγοραστική εμπειρία. Από βιβλία και βαλίτσες μέχρι αφρώδη νοτιοαφρικανικά κρασιά, το Αεροδρόμιο CPT προσφέρει επιλογές αγορών για κάθε γούστο. Εκτός αυτών, τα εμπορικά κέντρα αδασμολόγητων ειδών στο Αεροδρόμιο Cape Town είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα αναμνηστικό για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αίθουσες αναμονής στο Αεροδρόμιο Cape Town

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cape Town προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αίθουσες αναμονής προκειμένου να εργαστείτε ή να ξεκουραστείτε πριν από την πτήση σας. Οι αίθουσες αναμονής Bidvest Premier Lounge, στους αεροσταθμούς εξωτερικού και εσωτερικού, προσφέρουν άνετα καθίσματα, Wi-Fi και ποιοτικό φαγητό, ενώ οι αίθουσες SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge και SLOW Lounge είναι το τέλειο «καταφύγιο» μακριά από τους έντονους ρυθμούς του αεροδρομίου.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Cape Town

Υπάρχουν 2 ξενοδοχεία εντός της ζώνης του Διεθνούς Αεροδρομίου Cape Town: μια ιδανική επιλογή για επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο τις πρώτες πρωινές ώρες. Πιο μακριά, θα βρείτε πολλά διαφορετικά ξενοδοχεία για να επιλέξετε στην ευρύτερη περιοχή του Κέιπ Τάουν, από οικονομικά καταλύματα και παραδοσιακά εξοχικά μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο CPT

Εάν το Αεροδρόμιο Cape Town αποτελεί ενδιάμεση στάση στην πτήση σας, μπορείτε να εξερευνήστε πολλά διαφορετικά αξιοθέατα. Κάντε μια εκδρομή για να δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σημεία φυσικής ομορφιάς της περιοχής, όπως μεταξύ άλλων τα εξής:

 • Boulders Penguin Colony
 • Robben Island
 • Table Mountain
 • Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο Cape Town εδώ.

Facebook
Twitter