Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Cape Town (CPT)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Cape Town? Dacă mergi de la Aeroportul Cape Town către centrul orașului sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la CPT.

Cape Town, 7490
+27 21-937-1200

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Ways to ride in the area

Pickup at Aeroportul Internațional Cape Town (CPT)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul CPT potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Cape Town, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Cape Town.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din CPT, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Top questions from riders

 • Uber este disponibil la Aeroportul Cape Town ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Cape Town pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

More information

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Terminalele Aeroportului Cape Town

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Cape Town (CPT). Aeroportul Internațional Cape Town este al treilea cel mai mare aeroport din Africa, deservind aproximativ 10 milioane de pasageri anual. Aeroportul Internațional Cape Town (CPT) se află la aproximativ 20 de kilometri (12 mile) de centrul orașului Cape Town, fiind o opțiune excelentă pentru persoanele care călătoresc spre și dinspre zona metropolitană Cape Town. Întrucât este singurul aeroport din zonă care asigură servicii pentru pasageri, Aeroportul Internațional Cape Town (CPT) este cea mai bună alegere pentru orice persoană care vizitează Cape Town. În plus, este ușor accesibil cu autobuze, autobuze de transfer, taxiuri și Uber, toate la îndemână pentru călătorii care vin sau pleacă de la aeroport.

Terminalele Aeroportului Cape Town

Aeroportul Cape Town cuprinde un terminal principal care este divizat între zboruri interne și internaționale, acestea având o zonă comună pentru check-in. Terminalul internațional se află în capătul de nord al facilității, iar cel intern este amplasat la sud. Aeroportul Internațional Cape Town are trei niveluri: parterul (sosiri), al doilea nivel (plecări) și al treilea nivel, unde se poate servi masa. Multe linii aeriene au zboruri de la Aeroportul Internațional Cape Town (CPT), inclusiv:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restaurantele Aeroportului Internațional Cape Town (CPT)

La Aeroportul Cape Town, există o gamă vastă de restaurante pe care le poți explora. De la baruri și magazine fast-food la restaurante și cafenele, selecția de restaurante de la Aeroportul Cape Town oferă opțiuni care pot satisface orice gusturi.

Cum să te descurci la Aeroportul Internațional Cape Town (CPT)

Întrucât Aeroportul Cape Town are o clădire principală cu un singur terminal, te poți descurca ușor singur(ă).

Lucruri de făcut la Aeroportul Cape Town (CPT)

Dacă ești în căutarea unor mărci internaționale sau a unor produse autohtone, magazinele de la Aeroportul Internațional Cape Town sunt locul în care să mergi pentru o reală experiență a cumpărăturilor sud-africane. De la cărți și genți de voiaj la vinul spumant sud-african, Aeroportul Internațional Cape Town (CPT) oferă opțiuni de cumpărături care satisfac orice gust. În plus, magazinele duty-free de la Aeroportul Cape Town sunt ideale pentru persoanele care doresc să ofere suveniruri celor dragi.

Saloanele Aeroportului Cape Town

La Aeroportul Internațional Cape Town, există o gamă excelentă de saloane din care să alegi, așa că poți lucra sau te poți odihni în liniște înaintea zborului. Saloanele Bidvest Premier, amplasate în terminalele interne și internaționale, pun la dispoziție locuri confortabile, Wi-Fi și mâncare premium, iar saloanele SAA Voyager Platinum, SAA Baobab Premium Class și SLOW asigură un sanctuar perfect în aglomerația aeroportului.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Cape Town (CPT)

În incinta Aeroportului Internațional Cape Town, există două hoteluri ideale pentru pasagerii care sosesc la aeroport la primele ore ale dimineții. În plus, în regiunea superioară a orașului Cape Town, ai la dispoziție multe hoteluri diferite dacă ești în căutarea unei cazări modeste, a unor cabane rustice sau hoteluri de lux.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Internațional Cape Town (CPT)

În cazul în care ai o escală la Aeroportul Cape Town, poți explora o varietate de locuri. Fă o excursie pentru a vedea unele dintre reperele naturale cele mai impresionante din zonă, inclusiv:

 • Colonia de Pinguini Boulders
 • Insula Robben
 • Muntele Masa
 • Capul Bunei Speranțe

Află mai multe informații despre Aeroportul Cape Town (CPT) aici.

Facebook
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.