Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Na Uberu možeš unaprijed rezervirati vožnju za zračnu luku Međunarodna zračna luka Cape Town

Na Uberu rezerviraj vožnju do zračne luke Međunarodna zračna luka Cape Town i čim prije završi s planiranjem putovanja. Vožnju možeš naručiti najviše 90 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.

Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/11/28.

11:29 PM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do ili iz neke od preko 700 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Načini vožnje u području

Preuzimanje u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Cape Town (CPT)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka CPT i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Cape Town dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Cape Town.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci CPT navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Cape Town, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Cape Town mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Vozilo te može dočekati ili iskrcati u nekoj od preko 700 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Terminali zračne luke Cape Town

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke CPT. Međunarodna zračna luka Cape Town je 3. najveća zračna luka u Africi kroz koju prođe 10 milijuna putnika godišnje. Zračna luka CPT nalazi se oko 20 kilometara (12 milja) izvan centra Cape Towna, stoga je odlična opcija za ljude koji putuju u i iz gradskog područja Cape Towna. Obzirom da je to jedina zračna luka u okolici koja pruža putničke usluge, CPT je najbolji odabir za svakoga tko posjećuje Cape Town. Nadalje, lako se do nje dolazi, autobus, shuttle, taksi i Uber spremno čekaju putnike kojima je potreban prijevoz od i do zračne luke.

Terminali zračne luke Cape Town

Zračna luka Cape Town ima jedan glavni terminal podijeljen na tuzemne i međunarodne letove koji dijele zajednički prostor za prijavu. Međunarodni terminal smješten je na sjevernom kraju objekta, a tuzemni na južnom. Terminal međunarodne zračne luke Cape Town ima 3 razine: prizemlje (dolasci), 2. razina (odlasci) i 3. razina na kojoj se nalaze restorani. Brojni zračni prijevoznici lete iz zračne luke CPT, uključujući:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restorani međunarodne zračne luke Cape Town

Zračna luka Cape Town ima velik izbor restorana za istraživanje. Od barova i dućana brze hrane do restorana i kafića, izbor restorana u zračnoj luci Cape Town sigurno ima nešto što će zadovoljiti tvoje želje.

Kretanje po zračnoj luci CPT

Budući da zračna luka Cape Town ima samo jednu zgradu terminala, lako se po njoj samostalno snaći.

Što možeš raditi u zračnoj luci Cape Town

Bez obzira tražiš li svjetske marke ili domaće proizvode, trgovine međunarodne zračne luke Cape Town mjesto su za pravu južnoafričku kupnju. Od knjiga i prtljage do pjenušavih južnoafričkih vina, zračna luka CPT nudi ponešto za svačiji ukus. Nadalje, mogućnosti bescarinskog kupovanja u zračnoj luci Cape Town idealne su za ljude koji svojim najdražima žele ponijeti suvenir.

Saloni zračne luke Cape Town

Izbor je salona u međunarodnoj zračnoj luci Cape Town odličan, stoga prije leta možeš raditi ili odmarati u tišini. Saloni Bidvest Premier nude udobno mjesto za sjedenje, WiFi i vrhunsku hranu i nalaze se na međunarodnim i tuzemnim terminalima, dok su saloni SAA Voyager Platinum, SAA Baobab Premium Class i SLOW savršena utočišta usred vreve zračne luke.

Hoteli u blizini zračne luke Cape Town

Postoje 2 hotela u okrugu međunarodne zračne luke Cape Town, što ih čini idealnim izborom za putnike koji dolaze u zračnu luku u ranim jutarnjim satima. Malo dalje, u širem prostoru Cape Towna ima mnogo različitih hotela, neovisno o tome tražiš li povoljan smještaj, rustične kolibe ili luksuzne hotele.

Točke interesa u blizini zračne luke CPT

Ako presjedaš u zračnoj luci Cape Town, možeš istražiti razne znamenitosti. Odvezi se do nekih od najimpresivnijih prirodnih ljepota regije, uključujući:

 • koloniju pingvina na plaži Booulder
 • otok Robben
 • Stolnu planinu
 • Rt dobre nade

Više informacija o zračnoj luci Cape Town pronađi ovdje.

Facebook
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s drugih web-mjesta nad čijim sadržajem Uber nema nikakvu kontrolu i taj se sadržaj može s vremena na vrijeme mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu.