Please enable Javascript
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο Paris-Orly (ORY)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Orly; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Orly στο Παρίσι είτε από το Παρίσι στο Αεροδρόμιο Orly. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το ORY με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Orly, 94390
+33 1 70 36 39 50

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 700 σημαντικές τοποθεσίες, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε μια άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με την Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Ways to ride in the area

Pickup at Αεροδρόμιο Paris-Orly (ORY)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο ORY που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Orly. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Αεροδρόμιο Paris-Orly.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο ORY, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Top questions from riders

 • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο ORY και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

 • Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Orly μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

 • Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

More information

 • Οδηγείτε μέσω Uber;

  Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

 • Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

  Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 700 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

1/2

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Orly

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ως σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Paris-Orly (ORY). Μόλις 19 χιλιόμετρα (12 μίλια) νότια του Παρισιού, το Αεροδρόμιο Orly είναι το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο για διεθνείς μετακινήσεις στη Γαλλία, με το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle, επίσης στο Παρίσι, να αποτελεί τον κεντρικό κόμβο της χώρας. Ωστόσο, το Αεροδρόμιο Orly είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Γαλλία και φιλοξενεί περισσότερους από 32 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Η χρήση Uber προσφέρει μια άνετη λύση, χωρίς άγχος για τους ταξιδιώτες που μετακινούνται προς και από το Αεροδρόμιο Orly, με τη διαδρομή για το Παρίσι να διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου ORY

Υπάρχουν 2 αεροσταθμοί στο Αεροδρόμιο Orly Δυτικός (Ouest) και Νότιος (Sud). Ο Νότιος αεροσταθμός αποτελείται από 6 επίπεδα και εξυπηρετεί περισσότερο πτήσεις μικρών αποστάσεων, ενώ ο Δυτικός αεροσταθμός αποτελείται από 3 επίπεδα και προορίζεται για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Δυτικός αεροσταθμός Αεροδρομίου ORY

 • Air France
 • British Airways

Νότιος αεροσταθμός Αεροδρομίου ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Paris-Orly

Το Αεροδρόμιο Paris-Orly προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε καφετέριες, γαλλικά εστιατόρια και πολλές άλλες επιλογές και στους δύο αεροσταθμούς, Δυτικό και Νότιο. Τα περισσότερα εστιατόρια βρίσκονται πριν από τον έλεγχο ασφάλειας, επομένως υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εάν έχετε χρόνο πριν από την πτήση σας, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα στην περιοχή των καταστημάτων αδασμολόγητων ειδών και στους δύο αεροσταθμούς.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο ORY

Μπορείτε να μεταβείτε από τον έναν αεροσταθμό στον άλλον, χρησιμοποιώντας το δωρεάν αυτοματοποιημένο λεωφορείο shuttle Orlyval, το οποίο σας συνδέει επίσης με τον σταθμό RER Antony, παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το μετρό του Παρισιού. Η διάρκεια της διαδρομής μεταξύ των αεροσταθμών με το Orlyval είναι λιγότερο από ένα λεπτό, ενώ το μετρό έχει αναχωρήσεις κάθε 6 λεπτά. Υπάρχει επίσης λεωφορείο για τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που συνδέει τους χώρους στάθμευσης και με τους δύο αεροσταθμούς, με προγραμματισμένα δρομολόγια κάθε 9 λεπτά.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο ORY

Το Αεροδρόμιο Paris-Orly φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή πολυτελών καταστημάτων, όπως αρμόζει άλλωστε στο Παρίσι, με πολλές κορυφαίες επωνυμίες διαθέσιμες στα καταστήματα αδασμολόγητων ειδών στους δύο αεροσταθμούς. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τις περιοχές παιχνιδιού, γνωστές ως περιοχές Gulli, που υπάρχουν στις αίθουσες επιβίβασης πτήσεων εξωτερικού στον Νότιο αεροσταθμό και στην αίθουσα 1 του Δυτικού αεροσταθμού, ιδανικές για να τα βοηθήσουν να εκτονώσουν λίγη ενέργεια πριν από μια μεγάλη πτήση. Ο Δυτικός αεροσταθμός διαθέτει επίσης μια σειρά από αίθουσες αναμονής συγκεκριμένων αεροπορικών εταιρειών, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε πριν από μια πτήση, καθώς και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, φλιπεράκι και άλλα είδη ψυχαγωγίας.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο ORY

Υπάρχουν τρία ξενοδοχεία στον χώρο του Αεροδρομίου Orly, αλλά θα βρείτε πολλά περισσότερα στα γειτονικά προάστια Rungis και Athis-Mons. Πολλά από τα ξενοδοχεία προσφέρουν επαγγελματικές παροχές. Η σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Orlyval σάς εξασφαλίζει επίσης πρόσβαση σε καταλύματα στην καρδιά του Παρισιού, εάν έχετε χρόνο για μετακινήσεις.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Orly

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται στο Παρίσι, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση, όπως τα εξής:

 • Κατακόμβες του Παρισιού
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • The François-Mitterrand Library
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο Paris-Orly εδώ.

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.