Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Home > Ride > Airports > ORY

Planlæg din tur til Orly Airport

(Paris-Orly Lufthavn)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Hvor starter turen?
Navigate right up
search
Hvor skal du hen?

Getting to ORY Airport

Flyver du fra Paris-Orly Lufthavn? Uber gør det nemt at arrangere en aflevering. Uanset om du tager et indenrigsfly eller et internationalt fly, har Uber muligheder til dig fra private ture til premiumbiler og mere omkostningseffektive muligheder. Med et par hurtige trin kan du anmode om en tur lige nu eller reservere en til senere.

Gennemsnitlig transporttid fra Paris

34 minutter

Gennemsnitspris fra Paris

€35

Gennemsnitlig afstand fra Paris

19 km

ORY airline terminals

Slå dit flyselskab op nedenfor for at sikre dig, at du ankommer til den korrekte afgangsgate.

Bemærk, at nogle flyselskaber flyver fra flere terminaler. Besøg den officielle hjemmeside for ORY lufthavn for at se, om der er ændringer i forbindelse med rejsen.

Orly 1

Aeroméxico, Air Europa, American Airlines, Azores Airlines, Azul, China Eastern Airlines, Delta, easyJet, Iberia, LATAM Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, TAP Air Portugal, Vueling

Orly 2

Air France, Air Malta, ITA Airways

Orly 3

Air Europa, Air France, Azul, Eastern Airways, easyJet, Transavia, Volotea, Wizz Air Malta

Orly 4

Air Caraïbes, Corsair, French Bee, La Compagnie, Royal Air Maroc, Tunisair

Your car options to ORY

Afhentning ved Paris-Orly Lufthavn (ORY)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i ORY lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Orly Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Paris-Orly Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i ORY, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Top questions about ORY Airport

  • Vi anbefaler, at du ankommer til lufthavnen tre timer i forvejen for internationale rejser. Reservér en tur på forhånd for at minimere ventetider. Du kan endda gemme din tur på din Uber-konto for at undgå gætteri ved at planlægge aflevering og afhentning i lufthavnen.

  • Din Uber-chauffør kører dig til afgangsindgangen på den terminal, du vælger.

  • Prisen for en Uber-tur fra ORY lufthavn afhænger af faktorer som turens type, forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

    Du kan se den forventede pris, inden du gennemfører din anmodning, ved at gå hertil og indtaste dit afhentningssted og din destination. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

  • Ja. Gå til vores side ORY Afhentning i lufthavnen for at få mere at vide.

  • Ja. Se vores taxaside for at få flere oplysninger om, hvordan du kan anmode om en taxa med Uber.

  • Chaufføren har ruteanvisninger til din destination (herunder den hurtigste rute derhen), men du kan altid bede om en bestemt rute. Vejafgifter kan være gældende.

See other airports near Paris

Skal du ikke rejse fra ORY? Se oplysninger om andre lufthavne i området.

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvist. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte knyttet til Uber eller Ubers aktiviteter, er kun til oplysning og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by.