Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Varaa etukäteen kyytisi lentoasemalle Orly Airport

(Orlyn lentoasema)

Kerro meille matkasi tiedot ja ilmoita, milloin tarvitset kyydin. Uber Reserven ansiosta voit pyytää kyydin jopa 90 päivää etukäteen.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Matkustaminen lentoasemalle ORY

Lentää kohteesta Orlyn lentoasema? Uber helpottaa kyydistäjättöjen järjestämistä. Olitpa matkalla kotimaan tai kansainväliselle lennolle, Uberilla on vaihtoehtoja yksityiskyydistä premium-autoihin ja kustannustehokkaampiin vaihtoehtoihin. Voit pyytää kyydin heti tai varata kyydin myöhemmin.

Keskimääräinen matka-aika alkaen Paris

34 minuuttia

Keskimääräinen hinta alkaen Paris

EUR35

Keskimääräinen etäisyys alkaen Paris

19 kilometriä

ORY – lentoyhtiöiden terminaalit

Tarkista alta lentoyhtiösi ja varmista, että saavut oikealle lähtöportille.

Huomaa, että jotkin lentoyhtiöt lentävät useista terminaaleista. Käy virkailija ORY Lentoaseman verkkosivusto tarkistaaksesi mahdolliset palvelumuutokset.

Orly 1

Aeroméxico, Air Europa, American Airlines, Azores Airlines, Azul, China Eastern Airlines, Delta, easyJet, Iberia, LATAM Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, TAP Air Portugal, Vueling

Orly 2

Air France, Air Malta, ITA Airways

Orly 3

Air Europa, Air France, Azul, Eastern Airways, easyJet, Transavia, Volotea, Wizz Air Malta

Orly 4

Air Caraïbes, Corsair, French Bee, La Compagnie, Royal Air Maroc, Tunisair

Autovaihtoehtosi kyyteihin lentoasemalle ORY

Nouto klo Orlyn lentoasema (ORY)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto ORY-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Orlyn lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Orlyn lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan ORY-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Yleisimmät lentoasemaa ORY koskevat kysymykset

  • Suosittelemme, että saavut lentokentälle kolme tuntia etuajassa kansainvälisillä matkoilla. Varaa kyyti etukäteen, niin odotusajat ovat mahdollisimman pienet. Voit jopa tallentaa matkasi Uber-tilillesi, jotta lentoaseman kyydistäjättö- ja noutopaikat eivät ole enää arvailujen varassa.

  • Uber-kuljettaja vie sinut valitsemasi terminaalin lähtöjen sisäänkäynnille.

  • Uber-matkan hinta alkaen ORY Lentoasema riippuu tekijöistä, kuten pyytämäsi kyydin tyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietullimaksuista ja kyytien nykyisestä kysynnästä.

    Näet hinta-arvion ennen pyynnön tekemistä menossa tänne ja syötät noutopaikan ja määränpään. Kun pyydät kyydin, näet sovelluksessa todellisen hinnan reaaliaikaisten tekijöiden perusteella.

  • Kyllä. Siirry yritykseemme ORY Lentoaseman noutosivu lisätietoja.

  • Kyllä. Katso meidän taksisivu Saat lisätietoja siitä, miten voit pyytää Uber-taksia.

  • Kuljettajalla on reittiohjeet määränpäähäsi (mukaan lukien nopein tapa päästä perille), mutta voit aina pyytää tietyn reitin. Tietulleja saatetaan veloittaa.

Katso muut lähellä lentoasemaa Paris sijaitsevat lentoasemat

Ei lähtöpaikasta ORY? Katso tiedot alueen muista lentokentistä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.