Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul (saw)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Sabiha Gökçen? Dacă mergi de la Aeroportul SAW către Istanbul sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la SAW.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/12/02.

5:18 PM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Kurye

  1-4

  Trimite și primește pachete

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Preluare de la Aeroportul Sabiha Gökçen (SAW)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul SAW potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Sabiha Gökçen, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din SAW, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul din Istanbul

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul din Istanbul

Deși Aeroportul Sabiha nu oferă servicii Wi-Fi gratuite, vizitatorii pot beneficia de internet wireless în schimbul unui mic tarif fix. La Aeroportul Sabiha Gökçen, există opt chioșcuri de unde poți avea acces la internet.

Parcarea la Aeroportul Sabiha Gökçen

Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen are o parcare supraetajată, aflată la o distanță scurtă față de clădirea terminalului și care oferă diverse opțiuni.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Sabiha Gökçen

Locul de depozitare a bagajelor, amplasat pe Culoarul internațional, este disponibil non-stop și îți permite să-ți depozitezi bagajele suplimentare în schimbul unei taxe mici. Aeroportul Sabiha oferă și servicii pentru transportul bagajelor.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Sahiba Gökçen pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Lucruri de făcut în terminalele Aeroportului Istanbul

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW). Deoarece întâmpină peste 25 de milioane de pasageri anual, Aeroportul Sabiha Gökçen este unul dintre cele mai solicitate aeroporturi din Istanbul, fiind amplasat în mod ideal pentru călătorii care se îndreaptă spre partea estică a orașului. Aeroportul Sabiha Gökçen poate fi găsit în partea asiatică a orașului Istanbul, la aproximativ 50 de kilometri (31 de mile) de centrul orașului. Pentru orice persoană care călătorește spre partea asiatică a orașului, precum și către orașul Darica, Aeroportul Sabiha Gökçen este o opțiune excelentă, în special datorită complexului său modern de 320.000 de metri pătrați (3,4 milioane picioare pătrate), destinat pasagerilor.

Terminalul Aeroportului din Istanbul

Aeroportul Sabiha Gökçen are o clădire cu un singur terminal, care administrează atât zborurile internaționale, cât și pe cele interne și are 112 birouri de check-in. De asemenea, în cadrul aeroportului și al construcțiilor învecinate, există un centru de conferințe și o clădire VIP, precum și o parcare, un hotel și un loc unde să servești masa. Liniile aeriene care zboară de la Aeroportul Sabiha includ:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Cum să te descurci la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW)

Întrucât Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW) are o clădire cu un singur terminal, nu este nevoie să-ți faci griji în privința disponibilității autobuzelor pentru transferul între terminale. Pentru a duce și aduce oamenii la și de la aeroport, sunt disponibile mai multe opțiuni de transport, inclusiv taxiuri, autobuze, trenuri și Uber. De asemenea, există o legătură directă cu autostrada TEM, asigurându-se accesul ușor către centrul orașului Istanbul în cazul persoanelor care folosesc serviciul de închiriere auto la Aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul. Parcarea are patru etaje și este perfectă pentru pasagerii care au venit la aeroport cu mașina personală.

Lucruri de făcut la Aeroportul Sabiha Gökçen (SAW)

Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW) oferă o gamă vastă de magazine, care sunt deschise pe tot parcursul anului, unde poți găsi orice ai nevoie, de la articole de bază pentru călătorie, până la suveniruri pentru prieteni și familie. Serviciile duty-free sunt numeroase, ocupând 4.500 de metri pătrați (48.400 picioare pătrate).

Saloanele Aeroportului Sabiha Gökçe

La Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW), sunt disponibile mai multe saloane, atât în sala internă, cât și în cea internațională, asigurându-ți un spațiu excelent în care să te relaxezi departe de aglomerația aeroportului.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Sabiha Gökçen (SAW)

Aeroportul Sabiha are un hotel disponibil, fiind o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de odihnă pe timpul unei escale sau care sosește în Istanbul la primele ore ale dimineții. Acest hotel cu trei etaje și 128 de camere poate satisface ușor nevoile pasagerilor și permite accesul atât în zona de operațiuni aeriene, cât și în cea publică. La 30 de minute depărtare de aeroport, călătorii pot găsi numeroase opțiuni de cazare modeste, precum și hoteluri de lux. De asemenea, în multe dintre aceste hoteluri sunt disponibile săli de ședințe, precum și centre de afaceri, reducând stresul oamenilor de afaceri care călătoresc.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Internațional Sabiha Gökçen (SAW)

În cazul în care faci o escală lungă la Aeroportul Sabiha, ai o gamă variată de atracții și locuri de vizitat și explorat, în special dacă ai timp să te duci în centrul istoric al orașului Istanbul, inclusiv:

 • Moscheea Albastră
 • Turnul Galata
 • Marele Bazaar
 • Catedrala Sfânta Sofia
 • Palatul Topkapi

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul (SAW) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.