Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul (SAW)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Sabiha Gökçen? Dacă mergi de la Aeroportul SAW către Istanbul sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la SAW.

Pendik/Istanbul, 34906
+90 216-588-88-88

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Ways to ride in the area

Pickup at Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul (SAW)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul SAW potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Sabiha Gökçen, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din SAW, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Top questions from riders

 • Uber este disponibil la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Sahiba Gökçen pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

More information

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Lucruri de făcut în terminalele Aeroportului Istanbul

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW). Deoarece întâmpină peste 25 de milioane de pasageri anual, Aeroportul Sabiha Gökçen este unul dintre cele mai solicitate aeroporturi din Istanbul, fiind amplasat în mod ideal pentru călătorii care se îndreaptă spre partea estică a orașului. Aeroportul Sabiha Gökçen poate fi găsit în partea asiatică a orașului Istanbul, la aproximativ 50 de kilometri (31 de mile) de centrul orașului. Pentru orice persoană care călătorește spre partea asiatică a orașului, precum și către orașul Darica, Aeroportul Sabiha Gökçen este o opțiune excelentă, în special datorită complexului său modern de 320.000 de metri pătrați (3,4 milioane picioare pătrate), destinat pasagerilor.

Terminalul Aeroportului din Istanbul

Aeroportul Sabiha Gökçen are o clădire cu un singur terminal, care administrează atât zborurile internaționale, cât și pe cele interne și are 112 birouri de check-in. De asemenea, în cadrul aeroportului și al construcțiilor învecinate, există un centru de conferințe și o clădire VIP, precum și o parcare, un hotel și un loc unde să servești masa. Liniile aeriene care zboară de la Aeroportul Sabiha includ:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Cum să te descurci la Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW)

Întrucât Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW) are o clădire cu un singur terminal, nu este nevoie să-ți faci griji în privința disponibilității autobuzelor pentru transferul între terminale. Pentru a duce și aduce oamenii la și de la aeroport, sunt disponibile mai multe opțiuni de transport, inclusiv taxiuri, autobuze, trenuri și Uber. De asemenea, există o legătură directă cu autostrada TEM, asigurându-se accesul ușor către centrul orașului Istanbul în cazul persoanelor care folosesc serviciul de închiriere auto la Aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul. Parcarea are patru etaje și este perfectă pentru pasagerii care au venit la aeroport cu mașina personală.

Lucruri de făcut la Aeroportul Sabiha Gökçen (SAW)

Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW) oferă o gamă vastă de magazine, care sunt deschise pe tot parcursul anului, unde poți găsi orice ai nevoie, de la articole de bază pentru călătorie, până la suveniruri pentru prieteni și familie. Serviciile duty-free sunt numeroase, ocupând 4.500 de metri pătrați (48.400 picioare pătrate).

Saloanele Aeroportului Sabiha Gökçe

La Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen (SAW), sunt disponibile mai multe saloane, atât în sala internă, cât și în cea internațională, asigurându-ți un spațiu excelent în care să te relaxezi departe de aglomerația aeroportului.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Sabiha Gökçen (SAW)

Aeroportul Sabiha are un hotel disponibil, fiind o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de odihnă pe timpul unei escale sau care sosește în Istanbul la primele ore ale dimineții. Acest hotel cu trei etaje și 128 de camere poate satisface ușor nevoile pasagerilor și permite accesul atât în zona de operațiuni aeriene, cât și în cea publică. La 30 de minute depărtare de aeroport, călătorii pot găsi numeroase opțiuni de cazare modeste, precum și hoteluri de lux. De asemenea, în multe dintre aceste hoteluri sunt disponibile săli de ședințe, precum și centre de afaceri, reducând stresul oamenilor de afaceri care călătoresc.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Internațional Sabiha Gökçen (SAW)

În cazul în care faci o escală lungă la Aeroportul Sabiha, ai o gamă variată de atracții și locuri de vizitat și explorat, în special dacă ai timp să te duci în centrul istoric al orașului Istanbul, inclusiv:

 • Moscheea Albastră
 • Turnul Galata
 • Marele Bazaar
 • Catedrala Sfânta Sofia
 • Palatul Topkapi

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul (SAW) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.