Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen (SAW)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Sabiha Gökçen? Neovisno o tome ideš li od zračne luke SAW do Istanbula ili od Istanbula do zračne luke SAW, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke SAW.

Pendik/Istanbul, 34906
+90 216-588-88-88

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Dodirni gumb i naruči vožnju do ili iz neke od preko 700 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Ways to ride in the area

Pickup at Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen (SAW)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka SAW i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Sabiha Gökçen dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci SAW navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Top questions from riders

 • Uber je dostupan u zračnoj luci SAW, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Sahiba Gökçen mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i drugim čimbenicima.

More information

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Vozilo te može dočekati ili iskrcati u nekoj od preko 700 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Što možeš raditi na terminalu zračne luke Istanbul

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke SAW. S više od 25 milijuna putnika godišnje, zračna luka Sabiha Gökçen je jedna od najprometnijih zračnih luka u Istanbulu, smještena savršeno za putnike koji posjećuju istočni dio grada. Zračna luka Sabiha Gökçen nalazi se na azijskoj strani Istanbula, oko 50 kilometara (31 milju) od centra grada. Za sve koji putuju u azijski dio grada ili u grad Darica ovo je odlična opcija, posebno zbog svog modernog putničkog kompleksa od 320 000 m² (3,4 miliijuna ft²).

Terminal zračne luke Istanbul

Zračna luka Sabiha Gökçen ima jedan terminal za međunarodne i tuzemne letove i sadrži 112 šaltera za prijavu. Unutar zračne luke i okolnih zgrada nalaze se konferencijski centar i VIP zgrada te parking, hotel i restorani. Zračni prijevoznici koji lete iz zračne luke Sabiha su:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Kretanje po zračnoj luci SAW

Pošto zračna luka SAW ima samo jedan terminal, ne moraš se brinuti oko toga kako pronaći prijevoz između terminala. Mnogo je opcija za prijevoz od i do zračne luke, uključujući taksi, autobus, vlakove i Uber. Postoji također i izravna veza s autoputom TEM, što osigurava jednostavan pristup centru Istanbula za ljude koji se koriste uslugom najma automobila u zračnoj luci Sabiha Gökçen. Parking ima 4 kata i savršen je za putnike koji su došli u zračnu luku vlastitim automobilom.

Što možeš raditi u zračnoj luci Sabiha Gökçen

Zračna luka SAW nudi širok spektar trgovina koje su otvorene cijele godine. Ako trebaš putne potrepštine prije leta ili pak želiš kupiti suvenir za prijatelje i obitelj, sigurno ćeš nešto pronaći. Ponuda je bogata s mnogo bescarinskih trgovina koje se protežu na 4500 m² (48 400 ft²).

Saloni zračne luke Sabiha Gökçen

U zračnoj luci SAW dostupno je nekoliko salona, u tuzemnom i međunarodnom predvorju, u kojima se možeš opustiti daleko od vreve zračne luke.

Hoteli u blizini zračne luke Sabiha Gökçen

Jedan hotel nalazi se unutar zračne luke i predstavlja odličan izbor za one koji presjedaju ili stižu u Istanbul u rane jutarnje sate. Ovaj hotel na 3 kata, s 128 soba više je nego prikladan za zadovoljavanje potreba putnika, a ima pristup štićenoj zoni i javnom području. Unutar 30 minuta od zračne luke putnici mogu naći brojne mogućnosti povoljnog smještaja, a i neke hotele visoke kategorije. U mnogim od tih hotela dostupne su prostorije za sastanke i poslovni centri, što uvelike smanjuje stres poslovnih ljudi tijekom putovanja.

Točke interesa u blizini zračne luke SAW

Ako imaš duže presjedanje u zračnoj luci Sabiha, postoji izbor atrakcija i znamenitosti koje vrijedi vidjeti, pogotovo ako imaš vremena posjetiti povijesni centar Istanbula, uključujući:

 • Plavu džamiju
 • Toranj Galata
 • Veliki Bazar
 • Aja Sofiju
 • Palaču Topkapi

Više informacija o zračnoj luci Istanbul SAW pronađiovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.