Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Reservér en tur med Uber på forhånd i Amsterdam Lufthavn Schiphol

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Amsterdam Lufthavn Schiphol. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.

Destination
Vælg dato og tidspunkt

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/21.

9:15 AM
open

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 600 store knudepunkter

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-4

  Ride with your pet

 • Uber for Morocco

  1-4

  The Uber for Morocco fare is €1 higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. €1 from each trip on Uber for Morocco is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the Red Cross in support of the humanitarian response to the earthquake in Morocco. Red Cross does not endorse any company, brand, product or service.

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • Grøn

  1-4

  Bæredygtige ture i elbiler

 • UberX Saver

  1-4

  En ny turmulighed med lavere priser.

 • UberX Debit

  1-4

  Pay with a debit card in the car

1/7

Afhentning i Amsterdam Lufthavn Schiphol (AMS)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i AMS lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Amsterdam lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Amsterdam Lufthavn Schiphol.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i AMS, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Amsterdam Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Schiphol Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

 • Kører du med Uber?

  Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

 • Skal du til en anden lufthavn?

  Bliv afleveret eller afhentet i mere end 600 lufthavne verden over.

1/2

Terminaler i Schiphol: Sådan gør du

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra Amsterdam Schiphol Lufthavn (AMS). Schiphol Lufthavn ligger omkring 20 minutter fra Amsterdams bymidte. Lufthavnen er let tilgængelig for rejsende til og fra Amsterdam. De fantastiske transportforbindelser, herunder tog, bus og taxa, til og fra AMS Lufthavn betyder også, at lufthavnen er et godt valg for rejsende til og fra andre dele af Holland. Uber er også tilgængelig og sikrer dig nem transport, uanset hvor du skal hen.

Terminalerne i Schiphol

Schiphol består af én hovedpassagerterminal fordelt på tre etager. I stueetagen i Schiphol-terminalen finder du ankomsthallen, restauranter, caféer, et supermarked og et hav af andre tjenester, som opbevaringsskabe og en frisør. På 1. etage finder du indtjekningsområderne og afgangshallen. På 3. etage finder du VIP-loungerne. Disse luftfartsselskaber flyver blandt andet fra AMS:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Restauranter i Schiphol Lufthavn

Amsterdam Schiphol har et bredt udvalgt af steder, hvor du kan købe mad og drikke. Herunder fastfood-kæder, caféer, restauranter og barer. Restauranterne i Amsterdam Lufthavn serverer mad fra hele verden: fra friske middelhavsretter til hollandske klassikere – her findes noget for enhver smag.

Sådan kommer du rundt i AMS

Det er let at komme rundt til fods i Schiphol Lufthavn, da der kun er én passagerterminal.

Aktiviteter i AMS

Du får altid en unik oplevelse i Schiphol Lufthavn, fra legetøj og gadgets til ost og chokolade. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker gave inden din afgang? Hvis du er interesseret i kosmetik, kan du finde alle dine yndlingsmærker hos butikkerne i Amsterdam Lufthavn. Der er også mange toldfri butikker, du kan udforske i AMS Lufthavn, hvilket gør AMS til det perfekte sted at købe en unik, toldfri gave med hjem til venner og familie.

Valutaveksling i Schiphol

Serviceskranken til valutaveksling hos ABN AMRO Exchange Schiphol kan veksle til mere end 60 forskellige valutaer og er perfekt, hvis du ønsker en smule kontanter i lommen, inden du begynder at udforske Amsterdam. Veksling af valuta til en værdi på minimum 200 euro er gratis. Du skal betale et mindre gebyr, hvis du veksler mindre end det. Derfor er det smartest at veksle større beløb, hvis dit ophold er af længere varighed.

Hoteller i nærheden af Amsterdam Lufthavn

Der er mange hoteller, som kun ligger en kort køretur fra AMS Lufthavn med Uber. Der er også mange hoteller inden for gåafstand fra Amsterdam Lufthavn. Du kan altid være sikker på at få en god nats søvn, uanset hvornår på døgnet du ankommer. Mange af hotellerne tilbyder også kontorfaciliteter, hvilket er perfekt for erhvervsrejsende på farten.

Seværdigheder i nærheden af Schiphol

Der er mange ting at lave, hvis du har en mellemlanding i Schiphol Lufthavn. Hvis du er klar til en kort udflugt til Amsterdam centrum, kan du blandt andet se:

 • Anne Franks hus
 • Dam-pladsen
 • Rijksmuseum
 • Kongeslottet

Få flere oplysninger om AMS her.

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvist. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte knyttet til Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.