Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Amsterdam, Schipholin lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Amsterdam, Schipholin lentoasema. Pyydä kyyti jopa 90 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.

Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/12/07.

7:26 AM
open

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 700 merkittävällä lentoasemalla parilla napautuksella.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

Nouto lentoasemalta Amsterdam, Schipholin lentoasema (AMS)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto AMS-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Amsterdamin lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Amsterdam, Schipholin lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan AMS-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Matkustajien yleisimmät kysymykset

 • Uber on käytettävissä Amsterdamin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Schipholin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

 • Tarjoatko Uber-kyytejä?

  Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentoasemakyydit sujuvat mukavammin.

 • Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

  Saat kyydin yli 700 lentoasemalle ja niiltä pois ympäri maailmaa.

1/2

Schipholin terminaalit: mitä tehdä

Uber on erinomainen valinta matkustamiseen Amsterdamin Schipholin lentoasemalle (AMS) ja sieltä pois. Schipholin lentoasema sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä Amsterdamin keskustasta. Sinne on hyvät yhteydet Amsterdamin keskustasta, ja AMS-lentoaseman erinomaiset liityntäyhteydet, kuten juna, bussi ja taksi, varmistavat, että lentoasemalle on helppo tulla myös muualta Alankomaista. Myös Uber on käytettävissä, minne tahansa oletkin matkalla.

Schipholin terminaalit

Schipholin lentoasemalla on yksi matkustajaterminaali, joka on jaettu kolmeen tasoon. Pohjakerroksessa on saapuvien lentojen alue sekä ravintoloita, kahviloita, supermarket ja useita muita palveluita, kuten matkatavarasäilytys ja kampaamo. Toisessa kerroksessa on lähtöselvitysalue ja lähtevien lentojen alue, ja kolmannessa kerroksessa sijaitsevat VIP-lounget. AMS-lentoasemalle liikennöivät seuraavat lentoyhtiöt:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Ravintolat Schipholin lentoasemalla

Schipholin lentoasemalla on laaja ravintolavalikoima, johon kuuluu runsaasti pikaruokapaikkoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Amsterdamin lentoaseman ravintoloissa tarjoillaan makuja jokaiselta mantereelta, aina raikkaista Välimeren ruoista perinteisiin hollantilaisiin klassikoihin, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Liikkuminen AMS-lentoasemalla

Koska Schipholin lentoasemalla on vain yksi matkustajaterminaali, siellä on helppo liikkua kävellen.

Tekemistä AMS-lentoasemalla

Schipholin lentoaseman ostospaikat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, aina leluista ja elektroniikasta juustoon ja suklaisiin. Haluatko hemmotella itseäsi ylellisellä lahjalla ennen lentoasi? Jos pidät kosmetiikasta, löydät kaikki suosikkimerkkisi Amsterdamin lentoaseman myymälöistä. Koska Amsterdamin lentoasemalla on runsaasti verovapaita myymälöitä, se on täydellinen paikka löytää ainutlaatuinen ja verovapaa lahja ystävillesi tai perheenjäsenillesi.

Valuutan vaihtaminen Schipholin lentoasemalla

ABN AMRO Exchange Schiphol ‑valuutanvaihtotiskiltä voi vaihtaa 60 eri valuuttaa, joten voit halutessasi hankkia pienen summa käteistä ennen Amsterdamiin tutustumista. Vähintään 200 euron suuruiset summat vaihdetaan maksutta, ja tätä pienemmistä summista veloitetaan pieni maksu, joten on parasta vaihtaa suurempi summa, jos olet viipymässä kohteessa pidempään.

Hotellit Amsterdamin lentoasemalla

Vain lyhyen Uber-matkan päässä AMS-lentoasemalta sijaitsee useita hotelleja, ja kävelymatkan päässä lentoasemalta on lisäksi useita lentokenttähotelleja. Saavuitpa mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja lähtipä lentosi aamuvarhaisella tai iltamyöhään, voit nauttia hyvistä yöunista. Monissa hotelleissa on lisäksi yrityskeskus, joka sopii täydellisesti liikematkustajille.

Mielenkiintoisia kohteita lähellä Schipholin lentoasemaa

Jos teet välilaskun Schipholin lentoasemalle, voit viettää aikasi monin tavoin, erityisesti, jos haluat tutustua hieman Amsterdamin keskustaan.

 • Anne Frankin talo
 • Dam-aukio
 • Rijksmuseum
 • Kuninkaallinen palatsi

Katso lisätietoa AMS-lentoasemasta täältä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.