Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Na Uberu možeš unaprijed rezervirati vožnju za zračnu luku Zračna luka Amsterdam Schiphol

Na Uberu rezerviraj vožnju do zračne luke Zračna luka Amsterdam Schiphol i čim prije završi s planiranjem putovanja. Vožnju možeš naručiti najviše 90 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.

Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/12/10.

11:52 AM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do ili iz neke od preko 700 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Načini vožnje u području

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Amsterdam Schiphol (AMS)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka AMS i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Amsterdam dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka Amsterdam Schiphol.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci AMS navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Amsterdam, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Schiphol mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Vozilo te može dočekati ili iskrcati u nekoj od preko 700 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Terminali u zračnoj luci Schiphol: što možeš raditi

Uber je idealan izbor za putovanje od i do zračne luke Amsterdam Schiphol (AMS). Zračna luka Schiphol nalazi se oko 20 minuta od centra Amsterdama. Lako je dostupna putnicima koji dolaze u Amsterdam ili odlaze iz njega jer odlične transportne linije zračne luke AMS, koje uključuju vlak, autobus i taksi, putnicima omogućuju i dobru povezanost s ostatkom Nizozemske. Uber je također dostupan, pa lako možeš stići kamo god želiš.

Terminali u zračnoj luci Schiphol

Schiphol ima jedan glavni putnički terminal podijeljen na 3 razine. Na prizemlju terminala Schiphol pronaći ćete prostor za dolaske, restorane, kafiće, supermarket i razne usluge, uključujući ormariće i frizera. Na 2. se katu nalaze prostori za prijavu i odlaske, dok su na 3. razini smješteni VIP saloni. Zračni prijevoznici koji lete iz zračne luke AMS, između ostalih:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Restorani u zračnoj luci Schiphol

Amsterdam Schiphol nudi širok spektar mjesta za jelo i piće uz velik odabir restorana brze hrane, kafića i barova. Restorani zračne luke Amsterdam zastupaju okuse sa svakog kontinenta, od svježih mediteranskih jela do domaćih nizozemskih klasika, tako da ćeš sigurno naći nešto po svom ukusu.

Kretanje po zračnoj luci AMS

Budući da zračna luka Schiphol ima samo jedan putnički terminal, lako se njome kretati pješice.

Što možeš raditi u zračnoj luci AMS

Jedinstveno iskustvo kupnje u zračnoj luci Schiphol, bile to igračke, uređaji, sir ili čokolada, zajamčeno je svaki put. Zašto se prije leta ne počastiš uzbudljivim luksuznim poklonom? Ako voliš kozmetiku, svoje omiljene marke šminke pronaći ćeš u trgovinama zračne luke Amsterdam. Nadalje, zračna luka AMS je, s velikim brojem bescarinskih trgovina u zračnoj luci, savršeno mjesto za kupnju jedinstvenog poklona bez poreza, za prijatelje i obitelj kod kuće.

Mjenjačnica u zračnoj luci Schiphol

Na šalteru mjenjačnice ABN AMRO Schiphol moguće je promijeniti 60 valuta, što je savršeno za bilo koga tko želi podići manji iznos u gotovini prije nego počne istraživati Amsterdam. Mijenjanje novca u minimalnom iznosu od 200 eura je besplatno; ako mijenjaš manje od tog iznosa, morat ćeš platiti malu proviziju, tako da je, ako planiraš ostati neko vrijeme, najbolje podići veći iznos.

Hoteli zračne luke Amsterdam

Od mnogih te hotela do zračne luke AMS dijeli kratka vožnja Uberom, no do brojnih hotela zračne luke Amsterdam možeš stići pješice. U koje god doba dana stigneš, bez obzira slijećeš li ranom zorom ili u gluho doba noći, možeš računati da ćeš se dobro odmoriti. I ne samo to, poslovni centri dostupni u mnogim hotelima savršeni su za poslovne ljude u pokretu.

Točke interesa u blizini Schiphola

Ako u zračnoj luci Schiphol presjedaš, ima mnogo stvari koje možeš raditi, posebno ako si voljan napraviti kratak izlet do centra Amsterdama:

 • Kuća Anne Frank
 • trg Dam
 • muzej Rijksmuseum
 • Kraljevska palača

Više informacija o zračnoj luci AMS pronađiovdje.

Ova stranica sadrži informacije s drugih web-mjesta nad čijim sadržajem Uber nema nikakvu kontrolu i taj se sadržaj može s vremena na vrijeme mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu.