Gå til hovedindhold

Dubai Internationale Lufthavn (dxb)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Dubai Lufthavn? Uanset om du skal fra Dubai lufthavn til centrum eller fra centrum til Dubai lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra DXB med bare et tryk på en knap.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Reservér en tur med Uber på forhånd til Dubai Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Dubai Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/27.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Black

  1-3

  Premium-ture i luksusbiler

 • Select

  1-3

  Eksklusive hverdagsture

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til seks personer

1/3

Afhentning ved Dubai Lufthavn (DXB)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i DXB lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Dubai Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Dubai Internationale Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i DXB, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Dubai Lufthavn

Wi-Fi i Dubai Lufthavn

Der tilbydes gratis, ubegrænset Wi-Fi med høj hastighed i alle områder af Dubai Lufthavn. Hvis du ikke har en mobilenhed, kan du få adgang til internettet i Global Link- og Connect-internetkioskerne.

Parkering i Dubai Internationale Lufthavn

I Dubai Internationale Lufthavn er der parkeringsmuligheder, som passer til alle rejsende. Terminal 1 og 2 tilbyder både Økonomi- og Premium-parkeringspladser med varierende afstand til lufthavnen.

Valutaveksling i Dubai Lufthavn

Der findes mange bureauer til valutaveksling overalt i DXB Lufthavn. Hver terminal har flere muligheder for valutaveksling, så du ankommer med den rigtige slags penge i tegnebogen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Dubai Internationale Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Dubai Internationale Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.
Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.