Gå til hovedindhold

Dubai Internationale Lufthavn (DXB)

Uanset om du skal fra Dubai Lufthavn til centrum eller fra centrum til Dubai Lufthavn, kan du regne med Uber.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Reservér en tur med Uber på forhånd til Dubai Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Dubai Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/13.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Black

  1-2

  Premium-ture i luksusbiler

 • Select

  1-2

  Eksklusive hverdagsture

 • UberXL

  1-4

  Billige ture til op til seks personer

1/3

Sådan tager du en tur med Uber fra lufthavnen

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke nødvendigvis ligger ved den nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Tips til Dubai Lufthavn

Wi-Fi i Dubai Lufthavn

Der tilbydes gratis, ubegrænset Wi-Fi med høj hastighed i alle områder af Dubai Lufthavn. Hvis du ikke har en mobilenhed, kan du få adgang til internettet i Global Link- og Connect-internetkioskerne.

Parkering i Dubai Internationale Lufthavn

I Dubai Internationale Lufthavn er der parkeringsmuligheder, som passer til alle rejsende. Terminal 1 og 2 tilbyder både Økonomi- og Premium-parkeringspladser med varierende afstand til lufthavnen.

Valutaveksling i Dubai Lufthavn

Der findes mange bureauer til valutaveksling overalt i DXB Lufthavn. Hver terminal har flere muligheder for valutaveksling, så du ankommer med den rigtige slags penge i tegnebogen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Dubai Internationale Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Dubai Internationale Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende om terminalerne i Dubai Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til eller fra DXB Lufthavn. Dubai er verdens travleste lufthavn og giver rejsende fra hele verden adgang til de bedste faciliteter. Dubai Internationale Lufthavn ligger i Dubais Al Garhoud-distrikt, omkring 5 kilometer fra bymidten. Lufthavnen er Dubais hovedlufthavn og dermed et godt valg for rejsende til byen og rejsende, der skal videre med et andet fly.

Terminalerne i Dubai Lufthavn

Dubai Lufthavn består af 3 hovedterminaler til passagerer: Terminal 1, Terminal 2 og Terminal 3. Terminal 1 er den travleste terminal, som benyttes af de fleste større luftfartsselskaber. Terminal 2 bruges mest til regionale flyvninger.

DXB Terminal 1

 • Alle internationale luftfartsselskaber

DXB Terminal 2

 • flydubai
 • Andre regionale og internationale luftfartsselskaber

DXB Terminal 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restauranter i Dubai Lufthavn

Dubai Lufthavn har alt, hvad hjertet begærer, uanset om du leder efter fastfood eller gourmetrestauranter. Du kan nyde mad fra hele verden på ét af de mere end 80 forskellige spisesteder. Butler’s Chocolate Café er perfekt til den søde tand. Chowking Orient Restaurant laver fantastisk asiatisk mad.

Sådan kommer du rundt i DXB

Der kører en lufthavnsbus mellem Terminal 1 og Terminal 3 hele døgnet. Du kan også bruge metroen til at komme fra den ene terminal til den anden.

Aktiviteter i DXB

Dubai Lufthavns toldfrie butikker er det perfekte sted til at shoppe. De har et udvalg af shopping i Dubai Lufthavn, herunder luksusmærker, lokalt håndværk og rejsefornødenheder. Du kan finde alt, hvad du ønsker. Hvad enten det er smykker, souvenirs, parfumer eller tøj.

Brusebade i Dubai Lufthavn

Hvis du har brug for et opfriskende brusebad efter en lang flyvetur, kan du finde gratis brusebade mellem gate C18 og C22 og gate B13 og B19 i Terminal 3. De giver en perfekt mulighed for at skylle søvnen ud af øjnene og blive frisket op til den næste del af din rejse.

Bagageopbevaring i Dubai Lufthavn

Dubai Internationale Lufthavn har mulighed for kortere bagageopbevaring i Terminal 1 og 3. Her kan du opbevare din bagage i op til 12 timer for et mindre beløb. Bagageopbevaring er ikke tilgængelig i Terminal 2. Du kan også finde en portier-tjeneste og bagageindpakning, så du nemmere kan håndtere besværlig eller bulet bagage.

Valutaveksling i DXB

Som man kan forvente af verdens travleste lufthavn, findes der en lang række serviceskranker til valutaveksling i DXB Lufthavn. Der er flere serviceskranker til valutaveksling i alle terminaler, så du altid kan have den rette valuta på dig, når du ankommer til din destination.

Hoteller i nærheden af Dubai Lufthavn

Der ligger flere hoteller inde i Dubai Lufthavn i Terminal 1 og 3, som passer perfekt til korte ophold mellem flyvninger. Der er også mange hoteller inden for kort afstand fra lufthavnen. Rejsende kan også bestille indkvartering inde i centrum, som kun er en kort tur væk med Uber.

Seværdigheder i nærheden af Dubai Lufthavn

Der er mange seværdigheder i nærheden af Dubai Lufthavn, hvis du har en mellemlanding på mere end 6 timer i DXB, herunder:

 • Burj Khalifa
 • Dubais strande
 • Dubai Fountain
 • Dubai Mall

Få flere oplysninger om Dubai Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.