Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Dubai? Dacă mergi de la Aeroportul Dubai către centrul orașului sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la DXB.

Dubai,
+971 4-224-5555

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a te deplasa în zonă

Preluare de la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul DXB potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Dubai, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Dubai.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din DXB, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Internațional Dubai ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Internațional Dubai pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Informații pentru vizitatorii terminalelor Aeroportului Dubai

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Dubai (DXB). Cel mai solicitat aeroport din lume, Aeroportul Dubai oferă facilități de ultimă generație pentru vizitatorii din întreaga lume. Aeroportul Internațional Dubai este situat în districtul Al Garhoud din oraș, care se află la 5 kilometri (3 mile) distanță de centrul orașului. Fiind principalul aeroport din Dubai, acesta este cea mai bună alegere pentru orice persoană care călătorește în oraș, precum și pentru cei care se transferă la alt zbor.

Terminalele Aeroportului Dubai

Aeroportul Dubai are trei terminale principale pentru pasageri: Terminalul 1, Terminalul 2 și Terminalul 3. Terminalul 1 este cel mai solicitat, fiind folosit de majoritatea liniilor aeriene importante, iar Terminalul 2 este folosit mai ales pentru zboruri regionale.

Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • Toate liniile aeriene internaționale

Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • flydubai
 • Alte linii aeriene regionale și internaționale

Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai (DXB)

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restaurantele Aeroportului Dubai (DXB)

Dacă ești în căutarea unui fast-food sau a unui meniu special, restaurantele de la Aeroportul Dubai au tot ce îți trebuie. Ai la dispoziție peste 80 de magazine de mâncăruri și băuturi, putând savura bucătăria internațională din întreaga lume. Butler’s Chocolate Café este locul ideal pentru cei care preferă dulciurile, iar restaurantul Chowking Orient este recomandat pentru aromele asiatice.

Cum să te descurci la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Un autobuz de transfer disponibil 24 de ore circulă între Terminalul 1 și Terminalul 3, dar poți folosi și metroul pentru transferul între terminale.

Lucruri de făcut la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

Magazinele duty-free ale Aeroportului Dubai sunt opțiunea ideală pentru terapie prin cumpărături. Acestea includ o gamă de opțiuni privind cumpărăturile la Aeroportul Dubai, inclusiv mărci de lux, artizanat local și necesități pentru călătorie. De la bijuterii la suveniruri, de la parfumuri la haine, cu siguranță vei găsi ce dorești.

Dușurile la Aeroportul Dubai

Pentru persoanele care simt nevoia să se împrospăteze după un zbor lung, dușurile gratuite pot fi găsite între Porțile C18 și C22 și Porțile B13 și B19 de la Terminalul 3. Sunt ideale pentru a alunga oboseala și a te împrospăta înaintea următoarei etape a călătoriei.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Dubai

Aeroportul Internațional Dubai oferă mai multe opțiuni pentru depozitarea pe termen scurt a bagajelor la Terminalele 1 și 3. În schimbul unei mici taxe, poți depozita gențile timp de maximum 12 ore. Serviciul de depozitare a bagajelor nu este disponibil la Terminalul 2. Ai la dispoziție și serviciul de împachetare a bagajelor cu ajutorul însoțitorilor, care îți permite să gestionezi bagajele grele sau voluminoase.

Schimbul valutar la Aeroportul Internațional Dubai (DXB)

După cum te-ai aștepta de la cel mai solicitat aeroport al lumii, la Aeroportul Internațional Dubai (DXB) există numeroase case de schimb valutar. Fiecare terminal are mai multe case de schimb valutar, astfel încât poți fi sigur(ă) că sosești cu bancnotele potrivite în portofel oriunde ai merge.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Dubai (DXB)

Mai multe hoteluri sunt amplasate în interiorul Terminalelor 1 și 3 ale Aeroportului Dubai, acestea fiind alegerea ideală pentru pauzele scurte dintre zboruri. Există numeroase hoteluri și în imediata vecinătate a aeroportului, iar pasagerii pot rezerva cazări în centrul orașului, distanța scurtă putând fi parcursă cu Uber.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Dubai (DXB)

În cazul în care ai o escală la Aeroportul Internațional Dubai (DXB) și trebuie să aștepți cel puțin șase ore, există multe locuri care pot fi vizitate în apropierea Aeroportului Dubai, inclusiv:

 • Clădirea Burj Khalifa
 • Plajele Dubai
 • Fântânile din Dubai
 • Mallul din Dubai

Află mai multe informații despre Aeroportul Dubai (DXB) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Această pagină conține informații de pe site-uri web terțe, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș.