Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Cum te deplasezi în Las Vegas, NV

Plănuiești să călătorești în Las Vegas? Fie că ești în vizită sau că locuiești acolo, acest ghid te va ajuta să profiți la maximum de timpul petrecut în Las Vegas. Călătorește de la Aeroportul Internațional Harry Reid la The Venetian Resort Hotel Casino folosind Uber și descoperă trasee și destinații populare. În funcție de orașul în care te afli, poți chiar să folosești aplicația pentru a te deplasa cu mijloace de transport în comun, cu biciclete sau trotinete și cu multe altele.

În plus, poți consulta tarifele Uber pentru pasageri și șoferi ca să afli cum să folosești platforma Uber pentru a câștiga bani conducând sau făcând livrări în Las Vegas.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Rezervă servicii de transport privat în Las Vegas cu Uber

Planifică-ți din timp serviciile de transport privat în Las Vegas cu Uber. Comandă oricând o cursă, cu până la 90 de zile în avans, indiferent dacă ai nevoie de transport până la Aeroportul Internațional Harry Reid, dacă intenționezi să mergi la restaurantul preferat sau dacă ai altă destinație.

search
Introdu locul de preluare
Navigate right up
search
Introdu destinația

Servicii de ridesharing în Las Vegas

E simplu să te deplasezi prin Las Vegas fără mașină, cu Uber. Găsește locuri de vizitat, apoi comandă o cursă la orice oră și în orice zi a săptămânii. Poți să comanzi o cursă de la Aeroportul Internațional Harry Reid la Siverado Hills sau către o altă destinație, din aplicație. Dacă intenționezi să călătorești la Las Vegas cu un grup mare, comandă Premier SUV ca să vă bucurați de o cursă confortabilă.

Deschide aplicația Uber și introdu destinația pentru a începe să explorezi orașul Las Vegas.

Servicii de transport privat la și de la aeroport în zona Las Vegas

Dacă atunci când călătorești la Las Vegas, ajungi pe un aeroport din Siverado Hills, Rancho Sereno sau din altă parte, deschide aplicația și comandă o cursă la orice oră din zi și din noapte. Apasă mai jos pe numele unui aeroport din apropiere pentru a afla cum să folosești Uber pentru a beneficia de servicii de transport privat la sosire și la plecare. Pe pagina corespunzătoare aeroportului ales, vei afla unde să te întâlnești cu șoferul pentru preluare, cât va costa cursa și multe altele.

Alege cele mai bune moduri de deplasare în Las Vegas

  • Taxi în Las Vegas

    Poți considera Uber o variantă la taxiuri când călătorești în Las Vegas. Uber te scutește să cauți taxiuri, oferindu-ți posibilitatea de a comanda curse la cerere, la orice oră din zi și din noapte. Poți să comanzi o cursă de la Aeroportul Internațional Harry Reid, să vizitezi North Las Vegas sau să introduci o altă adresă. Deschide aplicația și introdu o destinație pentru a te deplasa prin Las Vegas.

  • Transportul public în Las Vegas

    Transportul public este o modalitate accesibilă de deplasare. În funcție de zonă, poți consulta traseele de autobuz sau de metrou din apropiere cu Uber Transit pentru a-ți planifica călătoriile. Deschide aplicația pentru a vedea dacă serviciul Uber Transit este disponibil în zone precum Siverado Hills și Rancho Sereno sau vizitează atracțiile din Las Vegas folosind serviciile de ridesharing oferite de Uber.

  • Biciclete de închiriat în Las Vegas

    Bicicleta este o modalitate ecologică de a te deplasa prin centrul unui oraș. În anumite orașe, Uber îți pune la dispoziție biciclete electrice. Deschide aplicația pentru a vedea dacă sunt disponibile biciclete în Las Vegas. Apoi comandă de la unul dintre restaurantele populare pentru a-ți face plinul de energie după o zi de explorări. Dacă sunt disponibile biciclete în Las Vegas, nu uita să porți cască și să respecți regulile de circulație în timpul deplasării.

1/3

Uber nu tolerează consumul de alcool sau de droguri de către șoferii parteneri care utilizează aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul partener este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul vehiculelor comerciale, guvernul poate percepe taxe suplimentare pe lângă taxa de drum.

Există o serie de cerințe și reglementări specifice locului pe care utilizatorii trebuie să le cunoască atunci când folosesc Uber în țara ta. Accesează această pagină pentru a le citi.