Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Las Vegas, NV

Suunnitteletko matkaa kaupunkiin Las Vegas? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Las Vegas. Matkusta lentoasemalta Harry Reidin kansainvälinen lentoasema hotelliin The Venetian Resort Hotel Casino Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin. Kaupungista riippuen voit jopa käyttää sovellusta julkisilla liikennevälineillä, polkupyörillä, skoottereilla ja muilla kulkuvälineillä liikkumiseen.

Tutustu myös matkustajien ja kuljettajien Uber-hintoihin ja opi Uberin avulla, miten voit ansaita tekemällä kyytejä ja toimituksia kaupungissa Las Vegas.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Las Vegas Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Las Vegas. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle Harry Reidin kansainvälinen lentoasema tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 90 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Las Vegas

Uberin avulla kaupungissa Las Vegas on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää sovelluksessa kyydin lentoasemalta Harry Reidin kansainvälinen lentoasema naapurustoon Siverado Hills tai matkustaa johonkin muuhun kohteeseen. Jos suunnitelmissasi on lähteä kaupunkiin Las Vegas isolla porukalla, pyydä Premier SUV ja matkusta mukavasti.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Las Vegas odottaa.

Alueen Las Vegas lentoaseman autopalvelu

Kun matkustat kaupungissa Las Vegas lentoasemalle naapurustosta Siverado Hills, Rancho Sereno tai muualta, avaa sovellus ja pyydä kyyti mihin aikaan päivästä tahansa. Napauta lentoaseman nimeä alla olevasta lähellä sijaitsevien lentoasemien luettelosta ja ota selvää, miten voit matkustaa Uberin kyytipalvelulla lähtevien tai saapuvien lentojen terminaalille. Linkitetyllä lentoasemasivulla näet, missä tapaat kuljettajasi noutoa varten, kuinka paljon matka maksaa ja paljon muuta tietoa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Las Vegas

  • Taksit – Las Vegas

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun matkustat kaupungissa Las Vegas. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta Harry Reidin kansainvälinen lentoasema, käydä kaupungissa North Las Vegas tai ottaa kyydin toiseen paikkaan. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta voit matkustaa kaupungissa Las Vegas.

  • Las Vegas – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä esimerkiksi naapurustoissa, kuten Siverado Hills ja Rancho Sereno, tai matkusta kaupungin Las Vegas suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Las Vegas

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Las Vegas. Sitten voit tilata jostakin suosituimmista ravintoloistamme ja tankata tapahtumantäytteisen päivän jälkeen. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Las Vegas, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot kuljettajasi olevan huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Kun käytät Uberia maassasi, sinun tulee huomioida lukuisia sijaintikohtaisia vaatimuksia ja säädöksiä. Voit tutustua niihin tällä sivulla.