Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Kretanje gradom Las Vegas, NV

Tvoje je planirano odredište Las Vegas? Bilo da je Las Vegas grad koji planiraš posjetiti ili grad u kojem živiš, ovaj ti vodič može biti vrlo koristan. Odaberi Uber za vožnju na relaciji Međunarodna zračna luka Harry Reid – The Venetian Resort Hotel Casino i otkrij popularne rute i odredišta. Ovisno o tome u kojem se gradu nalaziš, aplikacija ti možda može poslužiti čak i za vožnju javnim prijevozom, biciklima, romobilima i dr.

Osim toga, pogledaj cijene za korisnike i vozače na Uberu i saznaj kako ostvariti zaradu kao vozač ili dostavljač na Uberu na toj lokaciji (Las Vegas).

search
Odakle?
Navigate right up
search
Kamo?

Rezerviraj vožnju Uberom (Las Vegas)

Na Uberu možeš unaprijed ugovoriti usluge vožnje na lokaciji Las Vegas. Vožnju možeš naručiti i do 90 dana unaprijed, bilo da je tvoje odredište Međunarodna zračna luka Harry Reid, da planiraš posjetiti svoj omiljeni restoran ili otići na bilo koje drugo mjesto.

search
Unesi lokaciju preuzimanja
Navigate right up
search
Unesi odredište

Usluge vožnje – Las Vegas

Las Vegas bez automobila nije prevelik zalogaj jer imaš Uber. Pronađi mjesta koja želiš posjetiti, a zatim naruči vožnju bilo koji dan u tjednu u bilo koje vrijeme. Putem aplikacije možeš naručiti vožnju na relaciji Međunarodna zračna luka Harry Reid – Siverado Hills ili na bilo koje drugo odredište. Ako je tvoje odredište Las Vegas i putuješ s većom grupom ljudi, naruči Premier SUV i računaj na udobnu vožnju.

Otvori aplikaciju Uber, unesi odredište i Las Vegas će ti biti na dlanu.

Las Vegas – vožnje do zračne luke

Kad ti na tvom odredištu (Las Vegas) zatreba vožnja do zračne luke iz bilo kojeg dijela grada (Siverado Hills, Rancho Sereno itd.), u svako doba dana možeš je naručiti putem aplikacije. U nastavku odaberi naziv zračne luke i saznaj kako na Uberu naručiti uslugu vožnje do terminala za dolaske i odlaske. Na stranici zračne luke koja se otvara putem poveznice saznat ćeš informacije o mjestu ukrcaja, cijeni vožnje i dr.

Odaberi najbolji način kretanja gradom (Las Vegas)

  • Taksi – Las Vegas

    Razmisli o Uberu kao zamjeni za taksi za gradske vožnje (Las Vegas). Bez obzira na to koje je doba dana, ne moraš zaustavljati taksi, već možeš naručiti vožnju Uberom. Možeš naručiti vožnju iz zračne luke (Međunarodna zračna luka Harry Reid), posjetiti drugi grad (North Las Vegas) ili bilo koje drugo mjesto. Otvori aplikaciju i unesi bilo koje mjesto na svom odredištu (Las Vegas) koje želiš posjetiti.

  • Javni prijevoz: Las Vegas

    Javni prijevoz povoljna je opcija za putnike. Ovisno o tome na kojem se području nalaziš, Uber Transit ponudit će ti najbliže rute autobusa i podzemne željeznice i pomoći ti u planiranju. Otvori aplikaciju i provjeri je li Uber Transit dostupan u gradskim četvrtima kao što su Siverado Hills i Rancho Sereno ili naruči uslugu vožnje Uberom i kreni u obilazak najpopularnijih lokacija koje nudi Las Vegas.

  • Bicikli za najam: Las Vegas

    Kad se voziš po gradu biciklom, čuvaš okoliš. U nekim gradovima na Uberu možeš pronaći električne bicikle za vožnju gradom. U aplikaciji provjeri ima li Las Vegas opciju najma bicikla, pa nakon istraživanja gradskih znamenitosti naruči hranu iz nekog od najpopularnijih restorana. Ako Las Vegas ima opciju najma bicikla, ne zaboravi staviti kacigu i obavezno se pridržavaj prometnih pravila.

1/3

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ili droga kod vozača koji upotrebljavaju aplikaciju Uber. Ako misliš da bi vozač mogao biti pod utjecajem droge ili alkohola, zamoli ga da odmah prekine vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli premašiti iznos cestarine.

Puno je specifičnih uvjeta i propisa koji moraju biti ispunjeni za upotrebu Ubera na pojedinim lokacijama, a korisnici toga moraju biti svjesni kad upotrebljavaju Uber u svojoj zemlji. Više o tome može se pročitati na ovoj stranici.