Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in Santa Fe Springs

Ga je op pad in Santa Fe Springs? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, met deze gids haal je alles uit Santa Fe Springs. Gebruik de Uber-app voor de rit van het vliegveld naar je hotel en ontdek populaire routes en bestemmingen.

search
Waar vandaan?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in Santa Fe Springs reserveren via Uber

Regel je ritten in Santa Fe Springs van tevoren met Uber. Vraag tot 90 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar Los Angeles International Airport nodig hebt, je favoriete restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

Ridesharing in Santa Fe Springs

Zonder auto van a naar b in Santa Fe Springs is eenvoudig met Uber. Kies wat je in de buurt wilt bezoeken en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt in real time een rit aanvragen of van tevoren een rit aanvragen, zodat je rit voor je klaarstaat. Of je nu in een groep reist of alleen, je kunt de app gebruiken om een ritoptie te vinden die aan je behoeften voldoet.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om Santa Fe Springs te verkennen.

Chauffeur service naar de luchthaven in de omgeving van Santa Fe Springs

Als je reis in Santa Fe Springs je naar een luchthaven vanuit een buurt of ergens anders brengt, kun je via de app op elk moment van de dag een rit aanvragen. Selecteer hieronder de naam van een nabijgelegen luchthaven voor meer informatie over hoe je via Uber een autoservice kunt regelen voor aankomst en vertrek. Op de gelinkte luchthavenpagina zie je waar je chauffeur je komt ophalen, hoeveel de rit kost en nog meer handige informatie.

Van a naar b in Santa Fe Springs

  • Taxi in Santa Fe Springs

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je van a naar b reist in Santa Fe Springs. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Vraag een rit aan van een luchthaven naar een hotel, ga naar een restaurant of bezoek een andere plek. Jij bepaalt. Open de app en voer een bestemming in om aan de slag te gaan.

  • Openbaar vervoer in Santa Fe Springs

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in jouw buurt of bezoek populaire plekken in Santa Fe Springs door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in Santa Fe Springs

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in Santa Fe Springs. Als er fietsen beschikbaar zijn in Santa Fe Springs, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Populaire bestemmingen in Santa Fe Springs

Uber maakt reizen in Santa Fe Springs makkelijk. Passagiers kunnen via Uber vrijwel overal een rit aanvragen, maar sommige bestemmingen zijn populairder dan andere. Passagiers die Uber gebruiken in Santa Fe Springs, vragen vooral veel ritten aan naar Norwalk Metro Station.

Hier vind je populaire routes van passagiers bij jou in de buurt, inclusief afzetlocaties en de gemiddelde ritprijs voor een route.

Populaire bestemmingen in Santa Fe Springs

Gemiddelde ritprijs*

$13

$10

$13

$13

$12

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, adviseren we dat je de chauffeur de rit onmiddellijk laat beëindigen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra staatsbelastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.

After the driver has ended the trip, please report any feedback when rating your trip in the Uber app, emailing customercomplaints@uber.com, visiting help.uber.com, or calling 800-664-1378.

You may also contact the California Public Utilities Commission at 800-894-9444 or CIU_intake@cpuc.ca.gov.

In California, due to CPUC requirements, you cannot transport an unaccompanied minor on trips arranged through the Uber app. Keep in mind that in California, a rider must be over 18 to sign up for an Uber account, but if you believe a rider might be underage, you can ask them to confirm their age and let them know that you will have to cancel the trip if they are indeed under 18. In addition, you can report requests to transport unaccompanied minors by submitting in-app feedback.