Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Houston i TX

Planlegger du å reise til Houston? Enten du er turist eller fastboende kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i Houston. Reis fra George Bush Intercontinental Airport til Marriott Marquis Houston med Uber, og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i Houston med Uber.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i Houston med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Houston. Be om en tur når som helst opptil 90 dager i forveien, enten du trenger transport til George Bush Intercontinental Airport, vil spise på favorittrestauranten din eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Houston

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Houston uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om turer fra George Bush Intercontinental Airport til Fifth Ward, eller dra til andre destinasjoner via appen. Hvis du planlegger å reise i Houston med en stor gruppe, kan du be om Sedan for å få en komfortabel tur.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Houston.

Biltjeneste til flyplassen i Houston-området

Når reisen din i Houston fører deg til en flyplass fra Fifth Ward, Westbury eller andre steder, kan du åpne appen og be om en tur når som helst. Trykk nedenfor på navnet til en flyplass i nærheten for å finne ut hvordan du kan bruke Uber til å bestille en bil til ankomst- eller avgangsterminalen. Bruk lenken til flyplassens nettside, hvor du blant annet finner ut hvor sjåføren henter deg og hvor mye turen koster.

Velg de beste transportalternativene i Houston

  • Taxi i Houston

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Houston. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Du kan be om reiser fra George Bush Intercontinental Airport, besøke Bellaire eller angi et annet sted. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme deg rundt i Houston.

  • Offentlig transport i Houston

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolag som Fifth Ward og Westbury, eller besøk populære steder i Houston med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Houston

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Houston, og bestill deretter fra populære restauranter for å få nye krefter etter en dag med utforskning. Hvis sykler er tilgjengelige i Houston, må du huske å bruke hjelm og følg trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører bruker alkohol eller narkotika når de bruker Uber-appen. Be sjåføren om å avbryte turen umiddelbart hvis du tror at vedkommende er under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter som kan komme i tillegg til bompenger.

Det finnes en rekke stedsspesifikke krav og forskrifter som brukere må være kjent med når de bruker Uber i landet ditt. Du finner mer informasjon på denne siden.