Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in Houston, TX

Ga je op reis in Houston? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, deze gids helpt je het beste uit je ervaring in Houston te halen. Reis van George Bush Intercontinental Airport naar Marriott Marquis Houston via Uber en ontdek populaire routes en bestemmingen. Afhankelijk van je stad kun je de app zelfs gebruiken om je te verplaatsen met het openbaar vervoer, fietsen of scooters en meer.

Bekijk bovendien de Uber-tarieven voor passagiers en chauffeurs en ontdek hoe je omzet kunt maken door via Uber te rijden of te bezorgen in Houston.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in Houston reserveren via Uber

Regel je ritten in Houston van tevoren met Uber. Vraag tot 90 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar George Bush Intercontinental Airport nodig hebt, je favoriete restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

search
Ophaallocatie invoeren
Navigate right up
search
Voer je bestemming in

Ridesharing in Houston

Zonder auto van a naar b in Houston is eenvoudig. Kies waar je naartoe wilt en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt een rit aanvragen van George Bush Intercontinental Airport naar Fifth Ward of naar een andere bestemming via de app. Als je met een grote groep wilt reizen in Houston, kun je Sedan aanvragen voor een comfortabele rit.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om Houston te verkennen.

Chauffeur service naar de luchthaven in de omgeving van Houston

Als je reis in Houston je naar een luchthaven vanuit Fifth Ward, Westbury of ergens anders brengt, kun je via de app op elk moment van de dag een rit aanvragen. Selecteer hieronder de naam van een nabijgelegen luchthaven voor meer informatie over hoe je via Uber een autoservice kunt regelen voor aankomst en vertrek. Op de gelinkte luchthavenpagina zie je waar je chauffeur je komt ophalen, hoeveel de rit kost en nog veel meer.

Van a naar b in Houston

  • Taxi in Houston

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je reist in Houston. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Je kunt een rit aanvragen vanaf George Bush Intercontinental Airport, Bellaire, bezoeken of een andere plek bezoeken. Open de app en voer een bestemming in om je te verplaatsen in Houston.

  • Openbaar vervoer in Houston

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in buurten zoals Fifth Ward en Westbury, of bezoek populaire plekken in Houston door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in Houston

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in Houston en plaats een bestelling bij een restaurant via Uber zodat je na een verkenningsdag lekker kunt bijtanken. Als er fietsen beschikbaar zijn in Houston, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, laat de chauffeur de rit dan onmiddellijk stoppen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra belastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.

Er zijn een aantal locatiespecifieke vereisten en voorschriften waar gebruikers zich bewust van moeten zijn wanneer ze Uber in jouw land gebruiken. Je kunt ze op deze pagina lezen

.