Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Houston, TX

Suunnitteletko matkaa kaupunkiin Houston? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Houston. Matkusta lentoasemalta George Bush Intercontinental Airport hotelliin Marriott Marquis Houston Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin. Kaupungista riippuen voit jopa käyttää sovellusta julkisilla liikennevälineillä, polkupyörillä, skoottereilla ja muilla kulkuvälineillä liikkumiseen.

Tutustu myös matkustajien ja kuljettajien Uber-hintoihin ja opi Uberin avulla, miten voit ansaita tekemällä kyytejä ja toimituksia kaupungissa Houston.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Houston Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Houston. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle George Bush Intercontinental Airport tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 90 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Houston

Uberin avulla kaupungissa Houston on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää sovelluksessa kyydin lentoasemalta George Bush Intercontinental Airport naapurustoon Fifth Ward tai matkustaa johonkin muuhun kohteeseen. Jos suunnitelmissasi on lähteä kaupunkiin Houston isolla porukalla, pyydä Sedan ja matkusta mukavasti.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Houston odottaa.

Alueen Houston lentoaseman autopalvelu

Kun matkustat kaupungissa Houston lentoasemalle naapurustosta Fifth Ward, Westbury tai muualta, avaa sovellus ja pyydä kyyti mihin aikaan päivästä tahansa. Napauta lentoaseman nimeä alla olevasta lähellä sijaitsevien lentoasemien luettelosta ja ota selvää, miten voit matkustaa Uberin kyytipalvelulla lähtevien tai saapuvien lentojen terminaalille. Linkitetyllä lentoasemasivulla näet, missä tapaat kuljettajasi noutoa varten, kuinka paljon matka maksaa ja paljon muuta tietoa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Houston

  • Taksit – Houston

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun matkustat kaupungissa Houston. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta George Bush Intercontinental Airport, käydä kaupungissa Bellaire tai ottaa kyydin toiseen paikkaan. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta voit matkustaa kaupungissa Houston.

  • Houston – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä esimerkiksi naapurustoissa, kuten Fifth Ward ja Westbury, tai matkusta kaupungin Houston suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Houston

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Houston. Sitten voit tilata jostakin suosituimmista ravintoloistamme ja tankata tapahtumantäytteisen päivän jälkeen. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Houston, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot kuljettajasi olevan huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Kun käytät Uberia maassasi, sinun tulee huomioida lukuisia sijaintikohtaisia vaatimuksia ja säädöksiä. Voit tutustua niihin tällä sivulla.