Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Indira Gandhi International Airport (DEL)

Независимо дали пътувате от летище Delhi Airport до минарето Qutub Minar, или от Вратата на Индия до летището, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

 • Автоматично1-3

  Auto rickshaws at the tap of a button

 • Междуградски1-4

  Affordable outstation rides in compact cars

 • Мото1

  Affordable motorcycle rides

 • INTERCITY1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

Как да пътувате от летище DEL

Научете къде да ви вземат

На летище Delhi Airport мястото за взимане се определя в зависимост от избрания терминал. Ако изберете Терминал 1 или 3, отидете в определената зона за взимане на Uber. За Терминал 2 шофьорът ще ви посрещне на избраното място за взимане.

Вижте подробностите в приложението

След като заявите пътуване, следвайте указанията към мястото за взимане в приложението.

Терминал 1: Отидете до зоната за взимане с Uber на паркинга.

Терминал 2: Следвайте указанията в приложението, за да стигнете до избраното място за взимане.

Терминал 3: Отидете пеша до зоната за взимане с Uber на приземния етаж на паркинга на T3, срещу изходи 1 и 2 на Пристигащи.

Срещнете се с шофьора

Шофьорът ще ви чака на мястото за взимане, показано в приложението. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Карта на Летище Delhi Airport

Летище Indira Gandhi International Airport обслужва 80 авиолинии в 2 основни терминала: Терминал 1 и Терминал 3. В терминал Терминал 1 има 4 подразделения: Терминал 1A, Терминал 1B, Терминал 1C и Терминал 1D. Всички международни авиолинии използват Терминал 3.

Най-често задавани въпроси от пътници

Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

Цената на пътуване с Uber до (или от) летище DEL зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.
Намерете летище

Информация за посетителите за летище Delhi Airport

По брой пътници, Indira Gandhi International Airport е десетото най-натоварено летище в света. Годишно през него преминават над 65 милиона души. Намира се на около 16 километра от центъра на Ню Делхи, или на около 16 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище Delhi Airport

Летище DEL има 3 основни пътнически терминала, Терминал 1, Терминал 2 и Терминал 3. Салоните за гости са разпръснати из цялото летище. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал 1 на летище DEL

 • IndiGo
 • SpiceJet

Терминал 2 на летище DEL

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

Терминал 3 на летище DEL (за международни полети)

Международните полети на летище New Delhi Airport се извършват от Терминал 3. От летище DEL се предлагат директни полети до над 70 международни дестинации с превозвачи като American, British Airways и Emirates. Салоните за гости на летище Indira Gandhi Airport се намират в 5 зони на Терминал 3.

Какво да хапнете на летище Delhi Airport

На всички терминали на летище Indira Gandhi International Airport имате голям избор. Ако искате да хапнете или да пийнете нещо, възможностите са над 80, като те включват кафенета, ресторанти за бързо хранене и магазини с бързи закуски. Ако предпочитате сервитьорско обслужване, на летище DEL има множество ресторанти.

Придвижване на летище Delhi Airport

Безплатна совалка на всеки 20 минути свързва Терминал 1 и Терминал 3 на летище New Delhi Airport. Трансферът между двата терминала се извършва на гишето за трансфер в съответния терминал (до Пилон 10 в Терминал 3 и под надлеза в Терминал 1). Разстоянието между близкостоящите Терминал 2 и Терминал 3 е само около 5 минути пеша.

Какво да правите на летище Delhi Airport

На летище DEL Airport за вас са предвидени немалко занимания и атракции, като това включва и спа центровете в зоните за заминаващи на Терминали 1 и 3. Множеството магазини на летище New Delhi Airport предлагат електроника, подаръци, сладкарски изделия и бижутерия. В зоната за заминаващи международни полети на Терминал 3 летателен симулатор с кабина очаква желаещите да опитат как се управлява Boeing 737.

Обмяна на валута на летище Delhi Airport

На летище New Delhi Airport бюрата за обмяна на валута се намират в зоните за пристигащи и заминаващи международни полети на Терминал 3, пристигащи и заминаващи вътрешни полети на Терминал 3 и в зона Заминаващи на Терминал 1.

Хотели близо до летище Delhi Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище DEL? Ако търсите място за нощувка, наоколо има над 40 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище Delhi Airport

 • Гробницата на Хумаюн
 • Khari Baoli
 • Червената крепост
 • Sunder Nursery

Още информация за летище DEL тук.

Facebook
Instagram
Twitter