Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Міжнародний аеропорт Дніпро (DNK)

Поїздки з Uber в аеропорт Міжнародний аеропорт Дніпро і звідти. Замість того, щоб чекати в аеропорту DNK на автобус або таксі, ви можете замовити поїздку безпосередньо в додатку й вирушити в дорогу.

Дніпро,

search
Звідки?
Navigate right up
search
Куди?

Замовляйте поїздки в містах по всьому світу

Замовляйте поїздки до більш ніж 700 основних аеропортів кількома дотиками до екрана.

Почувайтеся наче місцевий житель

Довіртеся додатку та водію, і вам не доведеться самостійно пересуватися в незнайомому місті.

Почувайтеся як удома з Uber

Улюблені функції, зокрема оновлення цін у реальному часі та безготівкова оплата, доступні, навіть якщо ви в незнайомому місті.

Варіанти поїздок у цьому районі

Посадка: Міжнародний аеропорт Дніпро (DNK)

Щоб замовити поїздку, відкрийте додаток

Коли будете готові, відкрийте додаток Uber і замовте поїздку до місця призначення. Виберіть варіант поїздки для аеропорту DNK відповідно до кількості пасажирів і розміру багажу.

Виконайте вказівки в додатку

Ви отримаєте вказівки щодо місць посадки в аеропорту Міжнародний аеропорт Дніпро безпосередньо в додатку. Місця посадки можуть різнитися залежно від термінала. Крім того, в аеропорту Міжнародний аеропорт Дніпро можуть бути наявні ознакування місць посадки для спільних поїздок.

Чекайте на водія

Прямуйте до зазначеного в додатку місця посадки в аеропорту DNK. Зверніть увагу: місце посадки не завжди розташоване поруч із найближчим виходом. У додатку буде вказано ім’я водія, номерний знак і колір автомобіля. Перевірте відомості про поїздку, перш ніж сісти в автомобіль. Якщо ви не можете знайти водія, зв’яжіться з ним через додаток.

Поширені запитання від клієнтів

  • Так. Натисніть тут, щоб переглянути список аеропортів по всьому світу, у яких можна замовити поїздку з Uber.

  • Вартість поїздки з Uber в аеропорт або з аеропорту Міжнародний аеропорт Дніпро залежить від певних факторів, зокрема від типу поїздки, її орієнтовної відстані та тривалості, дорожніх зборів і поточного попиту.

    Функція розрахунку вартості в додатку Uber дозволяє дізнатися, скільки приблизно коштуватиме поїздка, яку ви плануєте: для цього потрібно вказати місце посадки і місце призначення. Під час замовлення поїздки в додатку відобразиться її фактична вартість відповідно до поточних факторів.

  • Місце посадки може залежати від типу поїздки та розміру аеропорту. Дотримуйтесь інструкцій у додатку, щоб дістатися місця зустрічі з водієм. Крім того, ви можете дотримуватися вказівників, що ведуть до спеціальних зон посадки для спільних поїздок в аеропорту. Якщо ви не можете знайти водія, зв’яжіться з ним через додаток.

Додаткові відомості

  • Співпрацюєте з Uber?

    Дізнайтеся, як покращити поїздки в аеропорт і звідти: де забирати клієнтів, як дотримуватися місцевих правил і норм тощо.

  • Їдете в інший аеропорт?

    Поїздки в більш ніж 700 аеропортів і звідти по всьому світу.

1/2

На цій сторінці наведено інформацію зі сторонніх сайтів, які не контролюються Uber. Відомості можуть періодично змінюватися чи оновлюватися. Будь-яку інформацію на цій сторінці, яка не стосується безпосередньо компанії Uber або її діяльності, наведено лише для довідки. Цю інформацію в жодному разі не можна використовувати, трактувати або розглядати для надання будь-яких гарантій, прямих або непрямих. Деякі функції додатка й вимоги залежать від країни, регіону та міста.