Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway (AZA)

Indiferent de motivul vizitei la Aeroportul Mesa, beneficiezi oricând de o cursă către sau de la Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway (AZA).

Mesa, Arizona 85212
+1 480-988-7600

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/23.

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-3

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  1-3

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-5

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Mesa

Comandă o cursă

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Pentru detalii, consultă aplicația

Locurile de preluare variază în funcție de tipul mașinii comandate. Urmează instrucțiunile din aplicație pentru a te întâlni cu șoferul lângă trotuar sau în punctul de preluare indicat.

Confirmă locul în care te afli

Mergi la locul de preluare alocat, specificat în aplicație (reține: este posibil ca locul respectiv să nu fie cea mai apropiată ieșire). Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Mesa

Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway, situat în Mesa, Arizona, deservește peste 1,3 milioane de pasageri pe an. Amplasat la 20 de mile (32 kilometri) de centrul orașului Mesa, Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway (AZA) este la 25 de minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale. Amplasat la 38 de mile (61 kilometri) de centrul orașului Phoenix, Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway (AZA) este la 40 de minute cu mașina.

Terminalul Aeroportului Mesa

În principalul terminal de pasageri al Aeroportului Mesa, Terminalul Charles L. Williams, se găsesc porțile aeroportului, precum și magazine și restaurante. Trei linii aeriene operează la Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway (AZA): Allegiant, Swoop și WestJet. Întrucât unele zboruri depind de sezon și se pot modifica, accesează site-ul liniei aeriene pentru a vedea disponibilitatea actualizată de rezervare a zborurilor.

Servirea mesei la Aeroportul Mesa

La Aeroportul Mesa, pasagerii pot achiziționa mâncare de la mai multe restaurante. Opțiunile includ un restaurant care servește preparate din bucătăria americană, o cafenea care servește o varietate de preparate, prăjituri și cafea, precum și un magazin de suveniruri care vinde gustări și băuturi reci.

Lucruri de făcut la Aeroportul Mesa

Pentru călătorii interesați de cumpărături, Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway include două magazine în care se vând diverse bunuri, inclusiv reviste, cărți, suveniruri, cadouri și gustări.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Mesa

Indiferent dacă ai o escală, o întârziere peste noapte a zborului sau ai nevoie de un loc de odihnă în apropierea Aeroportului Phoenix-Mesa Gateway, poți găsi numeroase hoteluri și alte locuri de cazare în apropierea orașelor Chandler, Mesa, Phoenix și nu numai.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Mesa

 • Parcul Papago, Phoenix
 • Grădina de trandafiri, Mesa
 • Parcul regional Usery Mountain, Mesa

Află mai multe informații despre Aeroportul Phoenix-Mesa Gateway (AZA) aici.

Facebook
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.