Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in Hyattsville

Ga je op pad in Hyattsville? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, met deze gids haal je alles uit Hyattsville. Gebruik de Uber-app voor de rit van het vliegveld naar je hotel en ontdek populaire routes en bestemmingen.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in Hyattsville reserveren via Uber

Regel je ritten in Hyattsville van tevoren met Uber. Vraag tot 90 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar Ronald Reagan Washington National Airport nodig hebt, je favoriete restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

search
Ophaallocatie invoeren
Navigate right up
search
Voer je bestemming in

Ridesharing in Hyattsville

Zonder auto van a naar b in Hyattsville is eenvoudig met Uber. Kies wat je in de buurt wilt bezoeken en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt in real time een rit aanvragen of van tevoren een rit aanvragen, zodat je rit voor je klaarstaat. Of je nu in een groep reist of alleen, je kunt de app gebruiken om een ritoptie te vinden die aan je behoeften voldoet.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om Hyattsville te verkennen.

Chauffeur service naar de luchthaven in de omgeving van Hyattsville

Als je reis in Hyattsville je naar een luchthaven vanuit een buurt of ergens anders brengt, kun je via de app op elk moment van de dag een rit aanvragen. Selecteer hieronder de naam van een nabijgelegen luchthaven voor meer informatie over hoe je via Uber een autoservice kunt regelen voor aankomst en vertrek. Op de gelinkte luchthavenpagina zie je waar je chauffeur je komt ophalen, hoeveel de rit kost en nog meer handige informatie.

Van a naar b in Hyattsville

  • Taxi in Hyattsville

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je van a naar b reist in Hyattsville. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Vraag een rit aan van een luchthaven naar een hotel, ga naar een restaurant of bezoek een andere plek. Jij bepaalt. Open de app en voer een bestemming in om aan de slag te gaan.

  • Openbaar vervoer in Hyattsville

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in jouw buurt of bezoek populaire plekken in Hyattsville door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in Hyattsville

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in Hyattsville. Als er fietsen beschikbaar zijn in Hyattsville, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, adviseren we dat je de chauffeur de rit onmiddellijk laat beëindigen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra staatsbelastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.

After the driver has ended the trip, please report any feedback when rating your trip in the Uber app, emailing customercomplaints@uber.com, visiting help.uber.com, or calling 800-664-1378.

Rasier LLC (“Rasier”) is a wholly owned subsidiary of Uber Technologies Inc. (“UTI”). Rasier is a licensed transportation network company in the Commonwealth of Virginia and Maryland, and a licensed private sedan business in the District. UTI is a technology company that develops and licenses a smartphone application, which includes a driver app and a rider app.

Vehicle-for-hire complaints regarding trips in Maryland may be submitted to the Maryland Public Service Commission (PSC) here or by calling 410-767-8000 or 800-492-0474. Rasier and Drinnen have filed updated proposed rate schedules with the Maryland PSC.