Hopp til hovedinnholdet

London Gatwick lufthavn (LGW)

Enten du skal fra Gatwick lufthavn til London eller fra London til Gatwick lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Horley, Gatwick RH6 0NP, United Kingdom
+44 844-892-0322

Reserver en reise på forhånd med Uber ved London Gatwick lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til London Gatwick lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/12.

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-3

  Rimelige hverdagsturer

 • Grønn

  1-3

  Bærekraftige reiser i elektriske kjøretøy

 • Comfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

  Luksuriøse hverdagsturer

 • UberXL

  1-5

  Rimelige turer for opp til 5 personer

 • Lux

  1-3

  Ultimat luksus og stil

1/6

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested, som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Gatwick lufthavn

Wi-Fi ved London Gatwick lufthavn

Ved ankomst tilbyr Gatwick lufthavn gratis Wi-Fi i 90 minutter, men lengre tilgangsperioder eller høyhastighetsforbindelser er også tilgjengelig via Boingo eller de ulike internett-kioskene i begge terminalene.

Parkering ved London Gatwick lufthavn

Det finnes en rekke alternativer for parkering ved Gatwick lufthavns nordlige og sørlige terminaler, enten du trenger kort- eller langtidsparkering eller vil benytte deg av betjent parkering.

Valutaveksling ved Gatwick lufthavn

Ved London Gatwick lufthavn tilbyr Moneycorp valutavekslingstjenester ved skranker og på automater som ligger praktisk til over hele flyplassen, med gunstige kurser samt mulighet for forhåndsbestilling og henting.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved LGW lufthavn, slik at du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Gatwick lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.
Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.