Hopp til hovedinnholdet

Frankfurt am Main lufthavn (FRA)

Enten du skal fra Frankfurt lufthavn til sentrum eller fra Kleinmarkthalle til Frankfurt lufthavn, kan du stole på at Uber-appen får deg dit.

Frankfurt 60547 Germany
+49 180-6-3724636

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Tap a button and get airport transportation at more than 500 major hubs.

Kom deg rundt som en lokalkjent

Let the app and your driver handle the details, so you don’t have to navigate an unfamiliar city.

Føl deg hjemme med Uber

Find your favorite features, including real-time pricing and cash-free payment, even if you’re in a new place.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-3

  Rimelige hverdagsturer

 • Premium

  1-3

  Luksuriøse turer med profesjonelle parnersjåfører

 • Grønn

  1-3

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Taxi

  1-3

  Taxi uten praiing

1/4

Slik får du skyss fra Frankfurt lufthavn

Åpne appen din for å be om en reise

When you’re ready to walk outside, open your app to request a ride. Choose the option that suits your group size and luggage needs.

Følg veibeskrivelsene i appen

You’ll get directions to a pickup point directly in the app. Signs might also be available at the airport.

Møt sjåføren din

Go to your assigned pickup location as specified by the app. Please note, this location may not always be at your nearest exit. If you can’t find your driver, contact them through the app.

Smarte reisetips for Frankfurt lufthavn

Wi-Fi på Frankfurt lufthavn

Passasjerene kan benytte seg av gratis Wi-Fi døgnet rundt på Frankfurt lufthavn. Du kan logge på tjenesten ved å se etter nettverket for Frankfurt-Airport, angi e-postadressen din og godta vilkårene. Klikk deretter på Next og Start surfing.

Bagasjeoppbevaring på Frankfurt lufthavn

Frankfurt lufthavn har tre steder med bagasjeoppbevaring, i begge terminalene, der passasjerene kan oppbevare bagasje i opptil tre måneder. Her kan du også surre stor eller uhåndterlig bagasje inn i plast.

Parkering på Frankfurt lufthavn

Flere parkeringsalternativer er tilgjengelige på Frankfurt lufthavn, inkludert korttidsparkering, langtidsparkering, bedriftsparkering og et område for å slippe av passasjerer.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber-appen er tilgjengelig på Frankfurt lufthavn, slik at du kan få en praktisk og behagelig reise til destinasjonen din.

 • Uber-hentesteder på flyplasser kan endres. For å finne hentestedet ditt må du alltid sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Priser til og fra Frankfurt lufthavn kan variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Du finner reiseprisene i Uber-appen.

 • When you go to request a ride, the app will provide an estimate of how long it will take for your driver to arrive at the pickup location.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på Frankfurt lufthavn

Frankfurt am Main lufthavn åpnet i 1936 og har siden vokst seg til en av de største flyplassene i Tyskland. Den tar imot nesten 70 millioner passasjerer hvert eneste år. Flyplassen er et viktig transportsentrum i Europa og er Tysklands største arbeidsgiver på ett sted, med rundt 81 000 ansatte fordelt på 450 bedrifter og organisasjoner. Flyplassen ligger 12 kilometer sørøst for Frankfurt, og det tar rundt 15 minutter å kjøre fra sentrum til flyplassens område for avlevering av passasjerer.

Terminaler på Frankfurt lufthavn

Frankfurt lufthavn har to terminaler, Terminal 1 og Terminal 2, og en skyttelbuss samt en SkyLine-togtjeneste som frakter passasjerene mellom terminalene. Begge terminalene har både internasjonale flyvninger og innenlandsflyvninger, så husk å dobbeltsjekke avgangsterminalen. På Frankfurt lufthavn ligger også Lufthansa First Class Terminal, som er et eksklusivt tilbud til Lufthansa-passasjerer som reiser på første klasse.

Restauranter på Frankfurt lufthavn

Enten du har lyst på en gourmetfrokost, en lett lunsj eller en bedre middag, har Frankfurt lufthavn helt sikkert noe som faller i smak. Her kan du få alt fra en rask snacks til et velsmakende komplett måltid hvis du har god tid. I tillegg til standardmatvarer som smørbrød, supper, salater, varm og kald drikke, smoothier, juice og bakverk kan passasjerene fråtse i retter fra hele verden, slik som italiensk, asiatisk og selvsagt tradisjonell tysk mat. Alternativer for vegetarianere er tilgjengelig, samt glutenfrie måltider.

Butikker på Frankfurt lufthavn

Hvis du er i shoppinghumør, har Frankfurt lufthavn mye å by på. Flyplassen har et taxfree-utsalg som selger merker i verdensklasse til lave priser, slik som parfyme, aftershave, godteri, solbriller, kosmetikk, motetilbehør samt øl, vin og brennevin. Her finnes også butikker som selger luksuriøse motemerker, sko, elektronikk, smykker, aviser, magasiner, bøker, legemidler og praktisk siste-liten-tilbehør til reisen. Passasjerene kan dessuten kjøpe med seg suvenirer slik som kaviar og tradisjonelle tyske matvarer.

Lounger på Frankfurt lufthavn

Frankfurt har et stort utvalg av lounger. Noen av dem er kun åpne for innehavere av bonusprogram eller reisende på businessklasse. Men noen lounger er også tilgjengelige for alle passasjerer, mot en avgift. Her kan du slappe av før flyturen med komfortable sitteplasser, varm og kald mat og drikke, Wi-Fi, TV og aviser.

Tjenester på Frankfurt lufthavn

En lang rekke tjenester er tilgjengelige på Frankfurt lufthavn, for å sikre at alle passasjerene får en behagelig reise. Arbeidsområder er tilgjengelige for forretningsreisende eller de som ønsker å surfe på nettet. Familier som reiser med små barn, finner lekeområder i begge terminalene og babyrom for bleieskift og amming. Passasjerer som skal vente lenge, kan benytte seg av kinoen Movie Worlds i Terminal 1, som viser storfilmer, dokumentarer og populære TV-serier.

Hoteller på Frankfurt lufthavn

Det ligger flere hoteller innenfor området til Frankfurt lufthavn, som tilbyr opphold for mange ulike budsjetter. Noen har direkte fotgjengertilgang til terminalene. I områdene like i nærheten av flyplassen, spesielt i bydelene Rüsselsheim og Langen, finnes mange flere innkvarteringsmuligheter. Sentrum av Frankfurt ligger bare en kort tur unna, så reisende som ikke har det travelt før neste fly, kan også benytte seg av det store tilbudet av hotell og rom der.

Attraksjoner nær Frankfurt lufthavn

Frankfurt er et viktig finanssentrum, som gjør det til en populær destinasjon for forretningsreisende, men det har også en rekke attraksjoner å tilby, slik som kunst, arkitektur og museer. Her er noen av Frankfurts severdigheter:

 • Kaiserdom (keiserlig katedral)
 • Markedet Kleinmarkthalle
 • Naturhistorisk museum
 • Det sentrale torget Römerberg
 • Kunstmuseet Städel

Finn ut mer om Frankfurt lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.

Links to external websites are provided solely for visitors’ convenience. Taking links to other sites is done at your own risk, and Uber accepts no liability for any linked sites or their content.