Hopp til hovedinnholdet

Dublin lufthavn (dub)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Dublin lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Dublin lufthavn til sentrum eller fra sentrum til Dublin lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra DUB med et tastetrykk.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Dublin lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Dublin lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Taxi

  1-4

  Cashless trip by the taximeter

 • Black

  1-4

  Stilig komfort

1/2

Hentested på Dublin lufthavn (DUB)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra DUB lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Dublin lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Dublin lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på DUB, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips og råd for Dublin lufthavn

Wi-Fi ved Dublin lufthavn

Ved Dublin lufthavn er det ubegrenset og gratis Wi-Fi. Det er bare å koble seg til nettverket og begynne å surfe. Du trenger ikke å logge på eller registrere deg.

Parkering ved Dublin lufthavn

Dublin lufthavn har alternativer både for kort- og langtidsparkering. Dublin lufthavns korttidsparkering ligger bare noen minutter fra ankomst- og avgangshallen, og det finnes rundt 18 600 plasser for langtidsparkering.

Bagasjeoppbevaring ved Dublin lufthavn

For å holde bagasjen trygg og beskyttet mens du venter på avgangen din, kan du oppbevare den på bagasjekontoret i ankomsthallen på terminal 1. Her kan du også benytte deg av flyplassens tjeneste for innpakking av bagasje.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Dublin lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Dublin lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Dublin lufthavns terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra Dublin lufthavn. Dublin lufthavn er en internasjonal lufthavn som betjener mer enn 20 millioner passasjerer hvert år, noe som gjør den til et av de travleste transportknutepunktene i Europa. Dublin lufthavn ligger omtrent 10 km nord for Dublin sentrum, nær motorveiene M1 og M50, og kan enkelt nås med bil, buss, taxi, skytteltransport eller Uber.

Terminaler på Dublin lufthavn

Dublin lufthavn betjenes av to hovedterminaler: terminal 1 og 2. Terminal 2 har forhåndssjekken for innreising til USA. Her kan du gå gjennom den amerikanske tollen og passkontrollen mens du fortsatt er i Dublin. Når du da kommer til USA, blir det som om du flyr innenlands, og du sparer masse tid og slipper all ventingen.

Terminal 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Restauranter på Dublin lufthavn

Enten du leter etter et avslappende sted før flyavgangen eller trenger din daglige kaffedose, finner du et stort utvalg av restauranter på Dublin lufthavn. På terminal 1 finner du utsøkte irske retter hos Wrights of Howth, mens Gourmet Burger Kitchen på terminal 2 er perfekt for en matbit før avgang. Du finner også et stort utvalg av barer på Dublin lufthavn.

Slik kommer du deg rundt på Dublin lufthavn

Det er enkelt å ta seg rundt til fots på Dublin lufthavn, og skytteltransport mellom T1 og T2 er gratis.

Ting du kan gjøre på Dublin lufthavn

Butikkene på Dublin lufthavn har mer enn 100 varemerker, og selv den mest kresne kunden kan finne noe som faller i smak. The Loop på terminal 1 og 2 har et stort utvalg av verdenskjente butikker, fra Jo Malone og Chanel til Dior og MAC. Siden flyplassen er tollfri, kan kundene forvente seg store rabatter, og noen av varene er opptil 40 % billigere enn utenfor flyplassen.

Dusjer på Dublin lufthavn

Dusjer er ikke tilgjengelig for flesteparten av passasjerene, men en av loungene på Dublin lufthavn gir tilgang til dusjer, slik at du kan friske deg opp før eller etter flyvningen din.

Hoteller nær Dublin lufthavn

Du finner flere hoteller i nærheten av Dublin lufthavn, noe som er perfekt for reisende som ankommer Irland veldig tidlig om morgenen. For de som ønsker å bo nærmere Dublin finnes det en rekke overnattingsmuligheter for ethvert budsjett.

Attraksjoner nær Dublin lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på Dublin lufthavn, finnes det mye du kan se og gjøre i nærheten. Det er verdt å merke seg at reisetiden er rundt 40 minutter til én time, så det er viktig å ha nok tid. Du finner mange historiske og kulturelle severdigheter i Dublin sentrum, deriblant:

 • Dublin Castle
 • Guinness Storehouse
 • Irish Whiskey Museum
 • Kilmainham fengsel
 • Richmond Barracks

Du finner mer informasjon om Dublin internasjonale lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.