Hopp til hovedinnholdet
Uber
Uber

Dublin lufthavn (DUB)

Enten du skal fra Dublin lufthavn til sentrum eller fra sentrum til Dublin lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar, åpner du appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips og råd for Dublin lufthavn

Wi-Fi ved Dublin lufthavn

Ved Dublin lufthavn er det ubegrenset og gratis Wi-Fi. Det er bare å koble seg til nettverket og begynne å surfe. Du trenger ikke å logge på eller registrere deg.

Parkering ved Dublin lufthavn

Dublin lufthavn har alternativer både for kort- og langtidsparkering. Dublin lufthavns korttidsparkering ligger bare noen minutter fra ankomst- og avgangshallen, og det finnes rundt 18 600 plasser for langtidsparkering.

Bagasjeoppbevaring ved Dublin lufthavn

For å holde bagasjen trygg og beskyttet mens du venter på avgangen din, kan du oppbevare den på bagasjekontoret i ankomsthallen på terminal 1. Her kan du også benytte deg av flyplassens tjeneste for innpakking av bagasje.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved Dublin lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Dublin lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.
Finn en flyplass

Dublin lufthavns terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra Dublin lufthavn. Dublin lufthavn er en internasjonal lufthavn som betjener mer enn 20 millioner passasjerer hvert år, noe som gjør den til et av de travleste transportknutepunktene i Europa. Dublin lufthavn ligger omtrent 10 km nord for Dublin sentrum, nær motorveiene M1 og M50, og kan enkelt nås med bil, buss, taxi, skytteltransport eller Uber.

Terminaler på Dublin lufthavn

Dublin lufthavn betjenes av to hovedterminaler: terminal 1 og 2. Terminal 2 har forhåndssjekken for innreising til USA. Her kan du gå gjennom den amerikanske tollen og passkontrollen mens du fortsatt er i Dublin. Når du da kommer til USA, blir det som om du flyr innenlands, og du sparer masse tid og slipper all ventingen.

Terminal 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Restauranter på Dublin lufthavn

Enten du leter etter et avslappende sted før flyavgangen eller trenger din daglige kaffedose, finner du et stort utvalg av restauranter på Dublin lufthavn. På terminal 1 finner du utsøkte irske retter hos Wrights of Howth, mens Gourmet Burger Kitchen på terminal 2 er perfekt for en matbit før avgang. Du finner også et stort utvalg av barer på Dublin lufthavn.

Slik kommer du deg rundt på Dublin lufthavn

Det er enkelt å ta seg rundt til fots på Dublin lufthavn, og skytteltransport mellom T1 og T2 er gratis.

Ting du kan gjøre på Dublin lufthavn

Butikkene på Dublin lufthavn har mer enn 100 varemerker, og selv den mest kresne kunden kan finne noe som faller i smak. The Loop på terminal 1 og 2 har et stort utvalg av verdenskjente butikker, fra Jo Malone og Chanel til Dior og MAC. Siden flyplassen er tollfri, kan kundene forvente seg store rabatter, og noen av varene er opptil 40 % billigere enn utenfor flyplassen.

Dusjer på Dublin lufthavn

Dusjer er ikke tilgjengelig for flesteparten av passasjerene, men en av loungene på Dublin lufthavn gir tilgang til dusjer, slik at du kan friske deg opp før eller etter flyvningen din.

Hoteller nær Dublin lufthavn

Du finner flere hoteller i nærheten av Dublin lufthavn, noe som er perfekt for reisende som ankommer Irland veldig tidlig om morgenen. For de som ønsker å bo nærmere Dublin finnes det en rekke overnattingsmuligheter for ethvert budsjett.

Attraksjoner nær Dublin lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på Dublin lufthavn, finnes det mye du kan se og gjøre i nærheten. Det er verdt å merke seg at reisetiden er rundt 40 minutter til én time, så det er viktig å ha nok tid. Du finner mange historiske og kulturelle severdigheter i Dublin sentrum, deriblant:

 • Dublin Castle
 • Guinness Storehouse
 • Irish Whiskey Museum
 • Kilmainham fengsel
 • Richmond Barracks

Du finner mer informasjon om Dublin internasjonale lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter